Berichten

Bukjes.nl signeert op de camping

Geplaatst door:

Bulkjes.nl signeert op de camping

 

 

Bonjour Campeur, Vandaag 12 Augustus

Zoals u waarschijnlijk weet hebben we de grote eer dat Mark Sekrève hier bij ons kampeert, hij heeft voor ons ons logo verzonnen prachtige bordjes bij het sanitaire ontworpen en o,a ook de plattegrond getekend, samen met zijn vrouw Marie-Louise tekenen en schrijven zij hele leuke orginele kinder- boeken, bijvoorbeeld giraf schrijft Bij de receptie hebben we meerdere kinderboeken van hen liggen. Mark is zeker bereidt uw aangeschafte boek te signeren daarom zal hij vandaag tussen 17.00 uur en 17.30 voor de receptie zitten om voor u in uw boek een mooie tekening en persoonlijk woordje te zetten, Mark gaat dit weekeinde weer terug naar huis dus voor u de laatste kans op een unieke mogelijkheid dat hij uw aangeschafte boek signeert

Het word vandaag een prachtige zonnige dag waarbij de temperaturen op gaan lopen tegn de dertig graden, mischien in de volle zon wel meer, super mooie dag om te gaan zwemmen in de vele meertjes hier in de omgeving of in een lekker buitenbad, of te fietsen ( die wij hier verhuren) misschien leuk om te caneau varen op de Loire ?

12 augustus is de 224ste dag van het jaar 1974 – De directie van Radio Veronica moet via de pers vernemen dat het station op 31 augustus 1974 haar uitzendingen moet staken was toch onze favorite zender, eindelijk rock en roll etc 1990 – De Belg Thierry Boutsen wint de Grand Prix van Hongarije en behaalt zo zijn derde overwinning in de Formule 1 super goed ! Geboren 1949 – Mark Knopfler, Brits gitarist en zanger (Dire Straits)

Kom gerust langs bij ons woonhuis of spreek ons aan als u iets wilt aangeven u bent van harte welkom. Wilt u de douches en toilettten schoon achter laten, misschien een idee om uw kinderen te begeleiden naar het toilet , alvast hartelijke dank voor uw medewerking zo blijft het voor ons allemaal schoon. Na het zwemmen gaarne bij de buitendouche afdouchen .

En fijne dag gewenst Laura et Martin

0