Berichten

Camping beginnen in Frankrijk

Geplaatst door:

Camping beginnen in Frankrijk

 

In 2000 kregen wij een droom een camping beginnen in FrankrijkNu dus alweer 15 jaar later ( drie jaar nadat we ons domein hadden gekocht)  is onze droom werkelijkheid geworden en we hopen dat u hier heerlijk aan het genieten bent.

Hierboven het begin van de werkzaamheden van het sanitair gebouw. De balen hooi lagen op de verdieping van het bijna in elkaar stortende oude fermette. De boer die toen nog zijn schapen bij ons had lopen wilde het hooi niet overnemen, de schapen zouden het toch niet opeten. Nou na enkele weken was er niets meer van over en liepen zijn schapen met volle buiken over onze weilanden, prachtig wat hebben we daarom moeten lachen.

Wat geweldig dat u allen in zulke grote aantallen bent neergestreken, altijd even een moment van neerkomen en wennen aan de kampeerplek. In 2003 zijn wij ongeveer met de camping begonnen, er was nog niets en de eerste zes kampeerders dat jaar hielpen wij met het opzetten van de tent en brachten een kopje koffie en thee. Via via had men gehoord over ons landgoed, zonder enige reclame, gewoon van horen zeggen, dat vonden we al een hele eer.

Lees meer op onze pagina:

Historie

 

Spreek ons gerust aan of mail, als u iets wilt aangeven, een vraag heeft of iets anders of voor een ijsje of wijntje,  u bent van harte welkom, wij zijn ervoor om het u naar de zin te houden. Als we niet bij de receptie zijn, zijn we bij het woonhuis of lopen we een rondje op de camping. Tussen 12.00 en 15.00 uur hebben we “pauze”.

Qua teperatuur zijn de weermeesters het eens, zo rond de derig graden,echter voorspeld de een de hele dag een blauwe dag met ietse pietsje sluierbewoljking en de ander voorspeld ietwat spatjes vanaf vijr uur. We gaan het merken.

 

Vandaag 31 Juli feestdag voor een ieder hier in Frankrijk die (Sainte) Ignace de Loyola heet, maar ook, les Saint Firme, évêque, Saint Jean Colombin, Sainte Julitte. 31 juli is de 212de dag van het jaar, 1498 – Christoffel Columbus ontdekt de eilanden Trinidad en Tobago, 1971 – De Apollo 15, met aan boord David Scott en James Irwin, landt op de maan.

 

Wilt u de douches en toiletten schoon achterlaten, misschien een idee om uw kinderen te begeleiden naar het toilet, alvast hartelijke dank voor uw medewerking, zo blijft het voor ons allemaal schoon. Na het spelen bij of in het water gaarne bij de buitendouche afdouchen.

 

Het afval scheiden is net even anders dan u gewend bent, wilt u trachten dit goed te scheiden en b.v de plastic flessen en blik platstampen. Groente afval alstublieft in de groene bak bij de parkeerplaats los plastic van verpakkingen in de grote bakken met restafval. Karton en papier in naast de kleine bak , Merci

 

Tussen ongeveer 12.00 uur en 16.30 laten wij de boilers weer opwarmen en zal er allen koud water zijn, excuses voor gisteren toen waren wij veel te laat met deze weer aan te zetten, zeg het ons gerust.

 

Een fijne dag gewenst Laura et Martin

0