Camping met uitzicht

kleine camping met uitzichtOntdek onze kleine camping met uitzicht hier in Bourgondië Frankrijk, gelegen op een schitterende ligging, prachtige natuur en groene omgeving met een magnifiek uitzicht op een meer. Verborgen tussen weiland en bos, aan het eind van een landweg zal u verrast zijn over deze bijzondere ligging.

U vind in deze omgeving natuur, cultuur, gastvrijheid, rust en ruimte. Gebruik van WIFI douches en warm water is gratis. Wij zijn Nederlandse eigenaar en de onze camping is autovrij. ( Dit jaar 2023 zijn we geopend vanaf 15 maart 15 oktober zie onze home pagina ).

 

 

Kleine camping met uitzicht

Hou je van kleine of middelgrote campings, dan zit je bij ons helemaal goed. Omgeven door bossen en kleine camping met uitzichtheuvelachtige weilanden heeft u alle ruimte om heerlijk te genieten van het groene landschap. de camping heeft 55 kampeerplaatsen verdeeld over zeven verrassende kampeervelden,plus tien nattuurlijk kampeerplaatsen in ons bloemen veld op een weiland en verder afgelegen in een veld met kruiden. Allen  zonnig dan wel schaduwrijk gelegen. Ontdek de foto’s. (het laden duurt even). We zijn een goed bereikbare kleine camping met uitzicht voor uw auto, caravan, vouwwagen, camper en niet te vergeten de fiets of motor.

 

Camping met uitzicht op meer

camping met uitzicht op meerOp uw ruime kampeerplaats komt u helemaal tot rust en geniet u van een schitterend uitzicht op een meer. De weerspiegeling van het bos in het water is prachtig. Helemaal met zonsondergang.

U voelt u heerlijk zo buiten. ’s Avonds bij het kampvuur met een goed glas Bourgondische wijn, welke wij hier op de camping verkopen of misschien wat marshmallows roosteren en er lekker van snoepen op onze mooie camping met uitzicht op een natuur meer.

 

 

Mooie camping met magnifiek uitzicht in Frankrijk

mooie camping met uitzicht op meer in FrankrijkOnze mooie camping met magnifiek uitzicht hier in Frankrijk is zeer sfeervol en de ideale uitvalsbasis voor fietsen, kanoën, wandelen of leuke uitstapjes. Uw kinderen hebben alle vijrheid en ruimte om zich uit te leven en te genieten van het vrije buitenleven.

Kampeerders die we hier vaker mogen ontvangen vinden dat het hier door het heuvellandschap en het water lijkt op Noord America, de heggetjes langs de weilanden geeft weer een Brits gevoel.

 

Kamperen met een fijn gevoel

kamperen met een fijn gevoelJe voelt je even weg van de wereld en temidden van de gemoedelijke sfeer kunt u genieten van een fijn vakantiegevoel. Op deze plaats wil je elke ochtend in alle rust wakker worden, omgeven door groen. U kunt hier komen kamperen met een fijn gevoel

Voor het heerlijke ontbijt buiten voor tent of caravan kunt u op de camping van tevoren verse broodjes bestellen. Lees verder hier over de accommodatie op onze camping Vue Du Lac.

 

 

Kamperen op een camping met uitzicht op water

kamperen op een mooie camping met uitzichtWilt u kamperen op een mooie camping met uitzicht op water dan is onze kleine natuurcamping misschien de camping die u zoekt. Door de unieke ligging heeft u vanaf iedere kampeerplaats een prachtig uitzicht over het water en de bossen. De zon zorgt voor een prachtige schittering op het water en afhankelijk van het weer veranderd de kleur van het water. Vroeg in het voorjaar hoor je de kikkers kwaken en komt er regelmatig een reiger zoeken naar een lekker visje. Soms kun je zelfs een ijsvogel voorbij zien vliegen, vele bijzondere vogelsoorten zijn hier al gespot.

 

Komt u hier ook genieten van deze bijzondere camping met magnifiek uitzicht : reserveer nu