Camping voor gehandicapten Frankrijk

Bent u op zoek naar een mooi gelegen camping voor gehandicapten in Frankrijk dan zou u kunnen overwegen eens naar onze camping Vuedulac te komen hier in Frankrijk, zowel voor jong als oud. Onze camping is direct gelegen aan een meer in het zuiden van Bourgogne. Ook als rolstoelhouder kunt u heerlijk aan het meer staan en genieten van het prachtige uitzicht en de onspannen sfeer die hier heerst. U kampeert gewoon samen, tussen en met valide kampeerders waardoor er juist een prettig gevoel onstaat en een extra handje altijd word uitgereikt. Kijk hier naar onze prijzen of reserveer direct met extra 10 % korting.   

Geschikte camping voor gehandicapten Frankrijk

Om u een idee te geven hoe kampeerders onze camping beleven vermelden wij hier een beoordeling over onze camping door de familie Jansen uit Rosmalen:

“We zijn afgelopen augustus met ons hele gezin – van wie vier tieners in de leeftijd van 13, 17, 17 en 19 jaar – tien dagen op de gezellige familiecamping Vue du Lac in de Bourgogne geweest. Eén van onze kinderen zit in een elektrische rolstoel. Ook voor hem was het een veilige, overzichtelijke camping, waar hij zich met zijn rolstoel zelfstandig voortbewoog. Zo kon hij met iedereen een babbeltje maken en was het gemakkelijk om met andere kinderen te gaan kaarten of Uno te spelen. Camping Vue du lac is zeker een geschikte camping voor gehandicapten in Frankrijk en minder validen, de camping beschikt over een geschikte toilet/douche ruimte, wat voor ons heel prettig is. Zelf genoten wij van de natuurlijke omgeving, van het groen en van bij het meer zijn. De eigenaren weten een fijne familiesfeer te creëren. Al onze jongens, ook de oudsten, hebben zich prima vermaakt met zwemmen en het aangaan van nieuwe contacten. Een absolute aanrader! . Hartelijk groeten van de familie Jansen uit Rosmalen.” Lees ook hier eens ons dagverslag waarbij Ruben hun zoon even mee mocht voor een ritje.

Camping voor gehandicapten Frankrijk in de vrije natuur

Zoals de foto wel doet vermoeden kampeert u hier echt in de vrije natuur afhankelijk van uw kampeermiddel en uw mogelijkheid van verplaatsen kunt u aan het meer staan of als dat gewenst is dichter bij het sanitairgebouw. Er is voor ieder persoon met een beperking (lichamelijk of geestelijk) een geschikte plek te vinden. Mocht er op een zeker moment toch iets blijken dat u graag aangepast zou willen hebben, horen wij dt graag. Samen kunnen we dan eens bekijken wat voor u, danwel voor uw mede minder valide, een oplossing is zodat wij ook in de toekomst u en anderen hier een zorgelose vakantie kunnen bieden. Zo kunt u bij ons kamperen op een camping geschikt voor gehadicapten in Frankrijk hier in de vrije natuur met de eerste behoeftes.

Voorziening camping voor gehandicapten in Frankrijk

Het sanitaire gebouw is mooi centraal gelegen en omringd door een goed begaanbare grindweg, het pad rondom het sanitairgebouw is het eveneens toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Achter het sanitaire is een overkapping waar u allerlei activiteiten kunt vinden wat u in ruime omtrek van de camping kunt ondernemen. In het hoogseizoen kunt u ’s morgens bij onze receptie lekkere verse croissants kopen en op mooie dagen heeft u misschien zin in een lekker ijsje, die we ook bij de receptie verkopen. Zo zijn er genoeg voorzieningen op onze camping voor gehadicapten in Frankrijk dan wel minder validen om er een geslaagde vakantie van te maken.

Kamperen op een ontspannen manier, niets hoeft alles mag

Hier in het zuiden van Bourgogne is men erg goed bezig om het voor de gehandicapten en minder validen het steeds makkelijker te maken, zo kunt u bij elke supermarkt rekenen op een oprit en steunen, zelfs vertier op een pretpark is mogelijk dan wel het bezoeken van museums er word goed rekening met u gehouden. Heeft u dan een leuke dag ondernomen dan is het extra fijn hier op de camping terug te komen en u te laten verassen door de stilte en de zuivere natuur, er is hier in de wijde omtrek geen industrie en snelwegen, hierdoor heerst hier een serene stilte en ademt u zuivere zuursof op, kortom een idiale kampeerplek om tot rust te komen.

Vakantie op camping voor gehandicapten Frankrijk

Zoekt u een vakantie op een camping voor gehandicapten in Frankrijk voor u zelf of gezinslid of bent u minder valide kom dan genieten zoals meerdere u al voor gingen op onze mooi gelegen natuurcamping, gewoon zonder het idee te hebben dat u in een speciaal ingerichte omgeving kampeert,heeft u vragen stel ze gerust via ons contact formulier  gewoon lekker dicht bij de natuur en lekker jezelf zijn, graag ontvangen wij u op onze Camping Vuedulac in Frankrijk Reserveer nu een plekje.