Berichten

Camping Vuedulac geopend vanaf 15 Maart

Geplaatst door:

Camping Vuedulac geopend vanaf 15 Maart

 

Beste kampeerders,vanaf 15 maart 2018 bent u weer welkom op onze natuurkampeerterrein.

We zien er weer enorm naar uit u hier in het nieuwe kampeerseizoen te mogen ontvangen, de natuur om ons heen zal langzamerhand ontwaken met prachtige bloesem en frisse fruitige licht groene bladeren.

Wat gebeurde er eigenlijk op 15 Maart, het is de 74e dag van het jaar (75e dag in een schrikkeljaar) in de gregoriaanse kalender. Hierna volgen nog 291 dagen tot het einde van het jaar, genoeg dagen nog om heerlijk te kamperen.

Op sport gebied hoe kan het ook nu zo net na de winterspelen:  1997 – Schaatsster Marianne Timmer verbetert in Calgary het Nederlands record van Christine Aaftink op de 500 meter (39,88 seconden) en noteert 39,30 seconden op klapschaatsen. 2002 – Regerend Europees en olympisch schaatskampioen Jochem Uytdehaage is in zijn thuisbasis Heerenveen al zijn concurrenten de baas en wint de wereldkampioenschappen allround. De Duitse Anni Friesinger wint het goud bij de vrouwen.

In 2015 maakt – Max Verstappen maakt zijn debuut als jongste Formule 1-coureur ooit bij het team van Scuderia Toro Rosso in de Grote Prijs van Australië op het circuit van Albert Park.

1493 – Christoffel Columbus keert terug naar de haven van Palos de la Frontera na zijn ontdekking van Amerika.

1972 – Hoogste maximumtemperatuur 20 °C; dus wie weet word het meteen vanaf de eerste dag hier een super zomerse dag.

 

Heeft u zin om te komen kamperen reserveer dan nu een plaatsje op ons natuurkampeerterein, a bientôt

 

0