Berichten

camping vuedulac op Instagram

Geplaatst door:

 

camping vuedulac op Instagram

 

Sinds gisteren avond staat onze camping vuedulac op Instagram, we hebben een mooie plaatje geplaatst op Instagram, ( een andere als deze overigens ) wij vinden het een prachtig foto die weergeeft dat er hier stilte ontspanning en ruimte heerst, Wij zijn beginnende gebruikers zeg maar van Instagram en zijn reuze benieuwd of u ons een duwtje in de rug kan geven met tips en of mooie foto’s die wij mogen gebruiken, bij voorbaat hartelijke dank. U mag ons natuurlijk ook even mailen via  https://campingvuedulac.com/contact/

Bonjour Campeur, Vandaag 26 Augustus

Ook vandaag word het weer een prachtige zomerse dag, qua gevoel een graadje minder dan gisteren dus om en nabij de 37 graden in de zon, in de schaduw wat graden lager, officieel word het 33 graden. Om te doen te veel maar een bezoekje aan de brocante in Champvert, richting Decize is zeker de moeite waard, vandaag en morgen.

26 augustus is de 238e dag van het jaar, 1778 – Eerste beklimming van de berg Triglav. De Triglav is met 2864 m de hoogste berg van de Julische Alpen en tevens de hoogste van Slovenië, 1900 – Roeiers François Brandt en Roelof Klein winnen het eerste Nederlandse Olympisch goud, 1979 – Jan Raas wordt in Valkenburg wereldkampioen wielrennen. 1854 – In het tijdschrift L’Illustration beschrijft de Fransman Charles Bourseul het basisprincipe van de telefoon, twee blikjes draadje eraan en .. allo alloo ??.

0