Berichten

Camping Vuedulac vroeger

Geplaatst door:

Camping Vuedulac vroeger

 

Herkent u dit ? …. Het hek aan de rechter kant is er nog steeds, evenals de schoorsteen, de kippen zijn er niet meer en het zand is gebruikt voor heel heel veel cement en beton om het huidige sanitaire gebouw te realiseren, echt zo zag het sanitaire gebouw er vroeger uit, de charme die het toen al uitstraalde hebben we getracht te behouden. Er is sindsdien enorm veel veranderd en zo ook zou het zomaar kunnen dat we binnen een tweetal dagen zelfs ons nieuwe toilet gedeelte kunnen gaan openstellen, morgen leest u daar meer over.

Ook bij de boomhut is er weer het een en ander gedaan met veel passie, geweldig, word erg mooi.

Na regen komt zonneschijn, we worden vandaag beloond met een lekker zonnetje. Langzamerhand word de temperatuur warmer, het zou vandaag qua gevoel ongeveer 27 graden kunnen worden.

28 juli is de 209ste dag van het jaar  1991 – Miguel Indurain wint de 78ste editie van de Ronde van Frankrijk. Het is de eerste eindoverwinning voor de Spaanse wielrenner. 1993 – De blinde Amerikaanse zeiler Hank Dekker vertrekt vanuit Baltimore voor een solozeiltocht over de Atlantische Oceaan. Geboren: 1952 – Monique van de Ven, Nederlands actrice Herbert Joeks als Klukkluk in Pipo de Clown in 1973, overleden in 1993 Nederland 1920 – Laagste minimumtemperatuur 5,3 °C 1911 – Hoogste maximumtemperatuur 35,6 °C .

We hebben de grote eer dat Mark Sekrève tekenaar van o.a de Giraff kinderboeken hier bij ons kampeert, hij heeft voor ons het logo verzonnen de prachtige bordjes bij het sanitaire ontworpen en o,a ook de plattegrond Zaterdag houd Markt een signeer sessie voor de receptie tussen 16.30 en 17.30 Bekijk eens hun website http://www.girafenvriendjes.nl

 

0