Berichten

Epicerie op de camping

Geplaatst door:

Epicerie op de camping

We zien elkaar natuurlijk elke ochtend bij de receptie voor het afhalen van een lekker ontbijtje, of s’middags voor o.a een ijsje, maar we hebben hier ook een kleine epicerie ( mini mini supermarktje ) er staan al een paar artikelen, maar we zouden graag willen weten van u welke artikelen u graag zou willen aanschaffen mocht u dit bijvoorbeeld zijn vergeten, of makkelijk vind bij ons te kunnen halen, we hebben een lijst neergelegd waar u uw ideeën op kunt schrijven, alvast hartelijke dank voor uw meedenken.

Vandaag word het een dag om iets te ondernemen, misschien een stadje bezoeken of museums, qua weer word het waarschijnlijk wat koeler met misschien wat vocht, maar ook de zon laar zich zeker zien, we zijn reuze benieuwd of het meertje de Loire en de vele meertjes rond Montamber hun best gaan doen om het weer aangenaam te houden, en de eer hoog te houden van ons micro klimaatje, … we gaan het zien en voelen.

24 juli is de 205de dag van het jaar, 1977 – Oprichting van Dire Straits in Londen als “The Cafe Racers”.  1990 – De Amerikaanse popster Madonna treedt op tijdens haar Blond Ambition World Tour 1990 in het Feyenoord-stadion in Rotterdam. Beiden een eikpunt in de muziek , 1988 – De Spaanse wielrenner Pedro Delgado wint de 75ste editie van de Ronde van Frankrijk.  1992 – Nederlandse vliegtuigbouwer Fokker wordt overgenomen door het Duitse DASA. 1930 – Herman Kortekaas, Nederlands acteur en clown, van peppi en koki. 1969 – Jennifer Lopez, Amerikaans zangeres en actrice, Belgie 2000 – Een onweer geeft aanleiding tot een dagtotaal van 99 mm neerslag in Korbeek-Lo (Bierbeek), gaat vast hier niet gebeuren vandaag.

0