Caravan verhuur

Wij hebben voor u een 5-persoons caravan te huur, volledig ingericht en met een prachtig uitzicht op het meer. Voor de goede orde vermelden wij erbij dat de caravan wel gedateerd is, vandaar dat de prijs niet veel scheelt wanneer u zelf met een caravan bij ons komt kamperen.

De caravan

Indeling: in het midden is een keukenblok met tegenover een toilet. Links is een zitgedeelte met tafel, om te bouwen tot een 2-persoons bed. Rechts is een zitgedeelte met tafel voor 2 personen, om te bouwen tot een 1-persoons bed. Daar tegenover is een stapelbed voor 2 kinderen. Er zijn diverse kasten aanwezig voor al uw spullen. De caravan is voorzien van een houten overkapping. Met tafel en stoelen, waar u heerlijk beschut kunt genieten van een prachtig uitzicht.

Verder aanwezig: koelkast, servies, bestek, pannen, keukendoeken, theedoeken, vaatdoekjes, bezem, stoffer en blik en schoonmaakspullen.

Voor de allerkleinsten kunt u gratis gebruik maken van een campingbedje en kinderstoel. Wij verzoeken u zelf uw beddengoed mee te nemen.

Tarieven Caravanverhuur

 

OmschrijvingTarieven Caravan Vue du Lac (5 pers.)
Laagseizoen€275/week* op basis van 2 personen
Hoogseizoen**€350/week* op basis van 2 personen
Extra persoon€50/week*
Borg€150
Eindschoonmaak (verplicht)€30

*) De verhuur loopt van zaterdag tot en met zaterdag en is inclusief gas, water en elektriciteit.

**) van 13 juni tot en met 29 augustus.

Heeft u verdere vragen over de caravanverhuur? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.