Berichten

Frans frietje op de camping

Geplaatst door:

Frans frietje op de camping

 

Eens geen zin om eten te koken mischien een idee om bij ons een Frans frietje op de camping te komen halen, een hamburger of een groenteburger hebben we ook, natuurlijk kunt u het combineren met een biertje of glaasje wijn en als toetje een ijsje.

12 juli is de 193ste dag van het jaar,  1998 – Gastland Frankrijk wint voor de eerste keer in de geschiedenis de wereldtitel door Brazilië met 3-0 te verslaan in de finale van het WK voetbal, ook dit jaar staan les Bleus in de finale, zin om te kijken in Fours bij de oude manege/petange club is een groot scherm, veel pleizer. Geboren 100 v.Chr. – Julius Caesar (of 13 juli), Romeins staatsman (overleden 44 v.Chr.), bezoek eens Bibracte of Autun waar hij zijn voetstappen heeft achter gelaten.

Het word een heerlijke dag rond de 25 graden om bijvoorbeeld te gaan wandelen of fietsen of om misschien eens onder een watervalletje te gaan staan bij Dragne

Ook wij hebben een Facebook pagina, -Camping Vue Du Lac- daar staan leuke filmjes op en mooie foto’s, zou u ons wilen liken en willen delen met uw vrienden ?  onze hartelijke dank  heeft u zelf foto’s of filmjes van de camping of van een van uw bezoekjes en we mogen ze gebruiken nou die zien we ook graag, leuk !! mischien versturen naar ons of met een usb stick.

Mocht u zin hebben ons te helpen met klusjes of het sanitaire spreek ons gerust aan, zou geweldig zijn.

 

En fijne dag gewenst Laura et Martin

0