Berichten

Franse frietjes op de camping

Geplaatst door:

Franse frietjes op de camping

 

Zin in Franse frietjes op de camping, nu dat kan. Mocht u eens geen zin hebben om eten klaar te maken, wij bakken met veel plezier voor u Franse frietjes, lekker krokant licht getint of …. . met een Hamburgertje erbij of groenteburgen gecombineerd met bijvoorbeeld een pakje appelmoes met als toetje een ijsje  is het bijna een menu. Een biertje erbij, fris of een heerlijk Bourgondisch wijntje kan natuurlijk ook. We bakken elke avond vanaf 18.30 tot ongeveer 20.00 uur, kom gerust langs met uw pannetje of schaaltje.

Bonjour Campeur, Vandaag  19 Augustus

Vandaag word het wederom een prachtige dag en het zonnetje gaat heerlijk schijnen, ideaal om een van de vele Brocantes te bezoeken, agrarisch feest of de vele concerten bij te wonen, je kunt natuurlijk ook van d erust hier genieten voor dat ene boek.

 

19 augustus is de 231ste dag van het jaar, 1458 – Pius II wordt paus, 2008 – Amazone Anky van Grunsven wint voor de derde keer op rij de gouden medaille op de Olympische Spelen.  1960 – Lancering van Spoetnik 5 met als opvarenden de honden Belka en Strelka 1964 – Syncom 3, de eerste geostationaire satelliet, wordt gelanceerd.

 

Wie wil onze lieve honden Obelix en Shambho uitlaten, wij dachten om een uurtje of 10H30 en 15H00 uur en 17H00 uur, kammen vinden ze ook fijn. Hartelijk bedankt. 

 

Het word deze dagen steeds warmer en dus ook droger, wilt u alstublieft hiermee rekening houden en mocht u willen barbecueën ( of een vuurtje willen stoken ) wilt u dit dan doen op de kampvuurplekken en niet meer bij uw kampeerplek, we wensen u dit echt wel toe maar het word te gevaarlijk, Dank !

0