Berichten

Gratis pruimen plukken op natuurcamping

Geplaatst door:

Gratis pruimen plukken op natuurcamping

 

U kunt bij ons gratis pruimen plukken op natuurcamping Vuedulac in Zuid Bourgogne. U heeft ze vast al zien hangen, pruimen, ze hangen overal op de camping, vooral bij de receptie de takken hangen al enorm door, pluk zoveel u wilt voor uzelf of ? ook langs de parkeerplaats staan enkele bomen vol met pruimen, heerlijk maarrr eeeuuhhh niet teveel tegelijk eten hoor, u weet wel waarom .. toch.     

Vandaag  13 Juli dus het begin van het feest van de bestorming van de Bastille in Parijs, 14 juli 1789, wordt vaak gezien als het symbolische beginpunt van de Franse Revolutie van de bastie,misschien ook leuk te bezoeken vandaag in Luzy in het centrum ;Barbecue et concert suivie de la retraite aux flambeaux accompagnée de l’Harmonie Municipale et des sapeurs pompiers de Luzy. Weet u nog ? 1985 – Het wereldwijde popspektakel Live Aid wordt gehouden in Londen en Philadelphia, we are de world. 2010 – Vanwege het behalen van de tweede plaats op het wereldkampioenschap voetbal, wordt het Nederlands voetbalelftal en staf toegejuicht in Amsterdam bij een ereronde in een rondvaartboot en optreden op een podium op het Museumplein, morgen duimen dat onze vrienden uit België de derde plaats halen.

Voor ons is vrijdag de dertiende een geluksdag, Florentin is namelijk vrijdag de dertiende, (welliswaar in April) geboren, een bijzondere dag.

Het word een mooie zonnige dag met zelfs al teperaturen rond de 28 graden, mooie dag om bijvoorbeeld te gaan wandelen of fietsen in het omliggende bos of om misschien lekker te verfrissen bij Fleuri bij het sluisje heerlijk koud stromend water.

En fijne dag gewenst Laura et Martin

0