Berichten

Kabouters op de camping

Geplaatst door:

 

Kabouters op de camping

 

Heeft de kabouters op de camping ook al gezien, we dachten al hebben ze dan nooit honger en wat eten ze, en waar komen ze dan vandaan. Toevallig kwam ik ze tegen tijdens ons dagelijkse rondje, we zijn erg benieuwd waar ze zich later in de week laten zien, toen ik ze enkele vragen wilde stellen werd er bedachtzaam gezwogen volgende keer beter dan maar.

Bonjour Campeur, Vandaag 1 Augustus

Wat werd het uiteeindelijk wederom een prachtige dag, gelukkig kwamen de weersvoorspeling en waarschuwingen niet uit en scheen zelfs het zonnetje heerlijk. Vandaag word het een heerlijke zonnige dag met temperaturen rond de dertig graden, misschien eens kijken in Nevers bij het aangelegde strant met activiteiten, of dammetjes bouwen bij de cascade in Dragne, zoveel te doen, genietze.

2 augustus is de 214de dag van het jaar, nog zes dagen en dan is M .. jarig, 320 – In Yaxchilán, een stadstaat van de Maya’s, sticht koning Yat-Balam (Penis van de Jaguar) een dynastie die zo’n vijfhonderd jaar zal blijven bestaan. 1961 – Eerste optreden van de Beatles als de huisband in de Cavern Club in Liverpool, Engeland. 1919 – Eerste parachutesprong in de VS. 1996 – Voor het eerst in de geschiedenis wint de Nederlandse mannenhockeyploeg de gouden medaille bij de Olympische Spelen 1989 – NASA bevestigt de ontdekking van nog drie manen rond Neptunus door de Voyager 2. Geboren 1942 – Leo Beenhakker, Nederlands voetbaltrainer Nederland  2013 – Hoogste maximumtemperatuur 34 °C, gaan we denk ik halen

0