Berichten

Kampeerplek in Bourgogne Frankrijk

Geplaatst door:

Kampeerplek in Bourgogne Frankrijk

  

Geweldig dat u allen in zulke grote aantallen bent neergestreken op deze mooie kampeerplek in Bourgogne Frankrijk. Altijd even een moment van neerkomen en wennen aan de kampeerplek. In 2003 zijn wij ongeveer met de camping begonnen, er was nog niets en de eerste zes kampeerders dat jaar hielpen wij met het opzetten van de tent en brachten een kopje koffie en thee, via via had men gehoord over ons landgoed, zonder enige reclame, gewoon van horen zeggen, dat vonden we al een hele eer. Nu dus alweer 15 jaar later is onze droom werkelijkheid geworden en we hopen dat u hier heerlijk aan het genieten bent, wij staan voor u klaar en u bent van harte welkom. Spreek ons gerust aan als u iets wilt vragen. Hierboven het begin van de werkzaamheden van het sanitairegebouw. Met enige weemoed denken wij daaraan terug. De tractor is er helaas niet meer, evenals de kippetjes. We wensen u een fijn verblijf.      

 U heeft ze vast al zien hangen, pruimen, ze hangen overal op de camping, bij het houten huis schuin t.o de receptie ( wasmaschine) de takken hangen ietwat door, pluk zoveel u wilt voor uzelf of ? ook langs de parkeerplaats staan enkele bomen vol met pruimen en er liggen er veel op de grond ( ze zijn ongespoten hoor ) heerlijk maarrr niet teveel tegelijk eten hoor, u weet wel waarom .. toch   

Bonjour Campeurs, Vandaag  23 juli Het word weer een stralende dag vandaag met temperaturen van rond de dertig graden misschien af en toe een beetje sluierbewolking, we gaan het zien. Voor verfrissing kun je bijvoorbeeld naar het zwembad in Bourbon-Lancy, of naar het meertje, daar is ook een waterglijbaan naast de municipalcamping. Het plaatsje zelf heeft een prachtige stadskern en er zijn meerdere supermarkten, achter de B1 een speeltuin en kun je vierzitsfietsen huren.   

Vandaag 23 juli feestdag voor een ieder hier in Frankrijk die (Sainte) Brigitte heet, maar ook,  Saint Apollinaire, Sainte Brigitte, Sainte Hérondine, Saint Jucondin, Sainte Primice, Saint Rasyphe, Saint Ravenne, Sainte Rédempte.   23 juli is de 204e dag van het jaar 1886 – De eerste auto’s van Gottlieb Daimler komen op de markt. 1903 – Henry Ford verkoopt zijn eerste auto, een tweecilinder Model A die is gemaakt in Detroit.

Een mooie dag gewenst groeten Martin et Laura  

0