Kamperen voorjaarsvakantie Frankrijk

 

Wilt u heerlijk gaan kamperen in de voorjaarsvakantie in Frankrijk ? Misschien voldoet onze kleine, rustige, groene natuurcamping Vuedulac gelegen aan het water in het Zuiden van Bourgogne aan uw wensen. U kampeert hier in een prachtige omgeving van puur natuur net onder het natuurpark de Morvan.

Op een hoogte van ongeveer 250 meter, zo’n 8 uur rijden vanaf Utrecht waar stilte nog echte stilte is met een adembenemend uitzicht over het naast gelegen natuurmeer wat geruisloos overgaat in bos en weilanden. De plek om even helemaal te onspannen en bij te komen. ( Dit jaar 2021 zijn wij geopend tot en met 1 november  … zie onze home pagina ).

In Mei geniet u al van een heerlijk lentezonnetje en aangename temperaturen, de natuur komt tot leven, de zon schijnt al flink op de camping en u geniet van de ontwakende natuur. Bovendien betaalt u in de voorjaarvakantie minder dan in het Hoogseizoen!

Hier een overzicht van onze prijzen tijdens het voorseizoen voor 2020:

 

Voorjaaraanbieding ( 31-Maart t/m 6 Mei) inclusief belastingen *Prijs
Staanplaats zonder elektra, 2 personen€12,00
Staanplaats met elektra, 2 personen€14,20
Extra persoon€2,00
Huisdier€1,75

 

Midseizoensprijzen ( 07-Mei t/m 30-Juni) inclusief belastingen *Prijs
Staanplaats zonder elektra, 2 personen€15,25
Staanplaats met elektra, 2 personen€18,25
Extra persoon€3,00
Huisdier€2,50

Tijdens uw verblijf op onze camping is het gebruik van douche, warm water en wifi gratis.

Bij boeking en betaling een maand voor uw aankomst bieden wij u een korting van 10% Boek nu! 

Heerlijk kamperen in de voorjaarsvakantie in Frankrijk

Dit gedeelte van Frankrijk (Zuid Bourgogne) is een stukje ongerepte natuur waar de tijd heeft stilgestaan en waar industrie ver te zoeken is. Desateliet foto campingvuedulac natuur komt hier in Mei prachtig tot leven. Zowel u als uw kinderen kunnen hier lekker genieten van deze vroege schoolvakantie. Door de ruime opzet en riante kampeerplaatsen geeft u dit een gevoel van vrijheid.  Dagelijks kunt u gebruik maken van onze broodservice waarbij u natuurlijk heerlijke croissants en of andere brood lekkernijen kunt bestellen. Heeft u later op de dag zin in een wijntje, ook daarin hebben we vele heerlijke smaken voor u klaar liggen, welke wij betrekken van een bevriende cave hier uit Bourgogne. ‘S avonds kunt u bij ons aanschuiven bij onze Table de Hôte waarbij wij u een drie gangen diner zullen voorschuiven, ook frietjes kunnen wij u aanbieden, lees hier verder over op onze service pagina. Gebruik van wifi is gratis. Misschien is onze camping voor u de camping om heerlijk te gaan kamperen in de voorjaarsvakantie in Frankrijk.

Kamperen in de voorjaarsvakantie in Frankrijk met het gezin

Voor gezinnen met kinderen en tieners bieden wij een mooie meivakantie. U zult in de meivakantie niet alleen staat en uw kinderen kunnen genoeg nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken. U ontwaakt ’s morgens samen met het gefluit en getjilp van de talloze vogels. Misschien een mooi moment om iets te gaan ondernemen, er zijn zo in de Meivakantie al genoeg activiteiten die u kunt ondernemen, lees hier verder over op onze activiteiten pagina. Op die pagina staan meerdere menu’s. Blijft u liever op de camping dan staan er voor uw kinderen genoeg speeltuigen klaar om gebruikt te worden, zij kunnen gratis gebruik maken van skelters, steps, graafmachines (van het merk Berg), tractoren, trampoline, zandbak, schommels ( een heus speelkasteel) en wipwap. Je kunt hier hutten bouwen, kleien met klei wat te vinden is bij het strandje bij het water of weggetjes maken voor je speelgoed. Alle kinderen van nul tot ongeveer 15 jaar beleven hier de kampeertijd van hun leven. Zo hopen wij u dat u hier heerlijk kunt kamperen in de voorjaarsvakantie hier in Frankrijk met het gezin in Frankrijk.

Vakantie vieren op natuurcamping in Frankrijk in de voorjaarsvakantie

De Meivakantie is een prachtige tijd om dit deel van Bourgogne te ontdekken. Op de fiets in de voorjaaszon krijgt u direct een ultiem vakantiegevoel of snuift u de geur van het voorjaar op tijdens een lange wandeling door het naastgelegen kleurrijke bos. U kunt op deze manier de prachtige natuur ontdekken waarbij u zult merken dat hier de tijd heeft stilgestaan, wat zich uit in authentieke dorpjes, vervallen en leegstaande boerderijen, folklore, ongerepte natuur en eeuwenoude tradities, zoals natuurlijk de Brocantes. Bezoek ook eens de indrukwekkende momentuele gebouwen en historische nederzettingen. U kunt hier vanaf de camping letterlijk alle kanten op, we hebben genoeg brochures, wandel- en fietsroutes hier liggen om uw vakantie te vullen met allerlei dagelijkse uitstapjes. Wilt u een 4×4 tocht ervaren dat kan ook lees hier verder.  Bent u vogelliefhebber, dan moet u niet gek opkijken als u hier unieke volgelsoorten kunt spotten, zoals o.a de hop, ijsvogel, blauwe reiger, steenuil, rode wouw en vele andere soorten. Door een vogelaar zijn hier meer dan 50 soorten gespot. Ook wild, zoals herten, komen vaak in de ochtenduren drinken aan de overkant van het meertje, zwijnen en vossen kunt u tegenkomen in het naastgelegen bos. Zo kunt u hier uw vakantie vieren op onze natuurcamping hier in Frankrijk in de voorjaarsvakantie. Wilt u uw vakantie combineren met meehelpen op de camping, kijk dan eens op onze gratis kamperen pagina, waarbij wij u onder bepaalde voorwaarden gratis kamperen aanbieden in ruil voor werkzaamheden.  

Micro klimaatje

Doordat onze camping gelegen is aan een natuurmeertje van ongeveer 28 hectare heerst er hier een zeer gunstig micro klimaatje, waarbij we vele zonuren hebben, zo net onder het gebergte van de morvan is de kans op mooi weer groter. De avonden zijn adembenemend met een prachtige sterrenhemel waarbij u zeer duidelijk de melkweg kunt bewonderen, hier zou u van kunnen genieten tijdens een kampvuurtje onder het genot van een wijntje of ander drankje. Takken vind u in ons bos en mag u gratis gebruiken (bij het snoeien of kappen van bomen op ons landgoed verzamelen wij altijd takken in het bos die de kampeergasten mogen gebruiken voor kampvuur). In de Meivakantie is het nu eenmaal nog geen zomer daardoor kunnen de nachten zeker bij heldere hemel nog wat fris zijn, neem bijvoorbeeld een extra dekbed, slaapzak, deken en warme truien mee, de volgende ochtend zal het zonnetje u weer snel heerlijk verwarmen.

Kamperen op een natuurcamping in de voorjaarsvakantie in Frankrijk

Wilt u gaan kamperen in de voorjaarsvakantie in Frankrijk op een natuurcamping. U bent van harte welkom op onze natuurcamping Vuedulac. Bomen,gras,water,natuur,zuivere zuurstof en vooral echte stilte, de ingredienten voor een onovertroffen meivakantie. Onze camping is van alle basis gemakken voorzien, nette sanitaire voorzieningen, waar u gratis kunt douchen, ruime kampeerplaatsen voor uw tent, caravan, vouwwagen of camper. Wanneer u na een mooie wandeling of fietstocht of activiteit terugkomt kunt u hier heerlijk genieten op uw kampeerplek. Wij doen er alles aan om uw kampeervakantie zo aangenaam mogelijk te maken, zo hoeft u alleen nog maar te genieten van uw rust. Graag tot ziens. Nu een plekje reserveren? klik dan hier.