Berichten

Kampvuur op de camping

Geplaatst door:

 

Kampvuur op de camping

 

Wat een eer dat u in zulke grote getalen onze camping heeft uitgekozen om uw vakantie hier te komen vieren, een kampvuurtje hoort daar natuurlijk bij vinden wij, er liggen nog genoeg takken in ons bos en anders word het sprokkelen in het groooottte bos. Nu het steeds maar warmer en dus droger word verzoeken wij u wel het vuur klein te houden en zeker s’avonds uit te doen, hou elkaar scherp hierin. Mocht het lukken dan zullen we vandaag grind strooien op en om de vuurplekken om de veiligheid te garanderen, er kan een moment komen dat wij u gaan verzoeken alleen nog een vuurtje te stoken t.v. het sanitaire gebouw, daar de droogt nu echt begint door te zetten, wees erg voorzichtig met barbequen !!

Bonjour Campeur, Vandaag 3 Augustus

Wat was het gisteren een fantastisch mooie dag, wel wat warm maar we genoten ervan. Ook vandaag zal de zon weer heerlijk schijnen waarbij de temperatuur de dertig graden weer zal halen, het bezoeken van water zal hoog op het verlanglijstje staan, b.v de cascade in Dragne of wat verder lac de Setton.

3 augustus is de 215de dag van het jaar, 1492 – Columbus vertrekt met drie schepen om Indië te vinden langs de westelijke route. 1947 – Theo Middelkamp wordt in Reims de eerste Nederlandse wereldkampioen wielrennen op de weg, 2011 – Na 21 jaar neemt de Nederlandse doelverdediger Edwin van der Sar afscheid van het betaalde voetbal, 1858 – Eerste kabeltelegrammen tussen Amerika en Europa. Geboren 1942 – Jan des Bouvrie, Nederlands binnenhuisarchitect, 1950 – Langste neerslagduur 12,5 uur, denk vandaag geen druppeltje behalve dan de zw… druppels.

0