Berichten

Kampvuurtje mag op onze natuurcamping in Frankrijk/Bourgogne

Geplaatst door:

Kampvuurtje mag op onze natuurcamping in Frankrijk/Bourgogne

 

Een kampvuurtje mag op onze natuurcamping in Frankrijk/Bourgogne en hoort bij het kamperen en dat mag u ook gewoon blijven doen, s ’middags of s ’avonds vinden wij prima, zet er voor de zekerheid een emmer of gieter water bij voor het moment dat u het uit gaat doen, maak het echt kledder nat, het droge weer blijft nog, dus moeten we erg alert blijven met elkaar. Mocht u tot de latere uurtje willen doorgaan houd dan rekening met uw medekampeerders en fluister, zo behouden we allemaal die rust die hier zo heerlijk heerst, dank u wel.

Bonjour Campeur, Vandaag 23 Augustus

Ook vandaag en verder in de week blijft het hier super mooi weer het kwik stijgt tot over de dertig graden, aan de Loire zijn meerder stekjes waar je op een strandje heerlijk kunt genieten of eens richting Nevers waar dachten wij nog steeds een strand is met activiteiten, we horen graag van u wat u waar heeft ontdekt, ook bij Fleuri , waar u een riviertje aantreft bij de sluis waar heerlijk koud water stroomt , richting Châtillon-en-Bazois, in die plaats staat overigens een Chateau daar licht een mooi park, denk wel een aanrader, heeft u mooie foto’s dan zien we die graag, Mooie dag daar gewenst.

23 augustus is de 235e dag van het jaar, 1919 – Oprichting van de Monegaskische voetbalclub AS Monaco in het gelijknamige vorstendom, 1973 – Ilie Năstase wordt de allereerste nummer één op de wereldranglijst der tennisprofessionals. 1961 – Ranger 1 wordt gelanceerd. 1991 – Het internet komt als publieke service beschikbaar, ongelooflijk wat gaat de tijd snel, we kunnen bijna niet meer zonder.

0