Berichten

Kartbaan in Bourgogne Frankrijk

Geplaatst door:

Kartbaan in Bourgogne Frankrijk 

 

Gisteren zijn wij wezen Karten op een Kartbaan in Bourgogne Frankrijk met ons clubje vrienden van camping Vue du lac in Guegnon, (meer te doen daar ), bij Karting Alcave, zone Chazey ( zie de folders ) harstikke leuk was het, voor Florentin de eerste keer en hij deed het fantastisch. Wij zelf waren natuurlijk weer super fantatiek en ik zelf Martin moest mijn meerdere erkennen in Ed op 0,060 afstand gereden de revanche komt nog natuurlijk, want die van mij remde slechter, en ik hoorde ook een tikje bij de motor, ach u kent het wel.

Vandaag 18 juli 2018 zijn de weermannen en vrouwen het ermee eens dat het een prachtige zonnige dag gaat worden rond de 28 graden maar in de volle zon kan het natuurlijk wel een paar graden meer worden, voor verfrissing zou je ook eens naar Boubon-lancy kunnen daar heb je bij de camping waterspeelmogelijkheden en je kunt er boodschappen doen achter de B1 glijden vanaf hele hoge glijbanen, in een vierpersoonsfiets fietsen en het centrum van het stadje zelf is nog echt zoals het in onze verbeelding moet zijn, veel plezier.

De weerstationnen zijn een beetje in de war in het geven van de juiste temperaturen bewolkingen en vocht percentages, gisteren weer even een zeer licht regenbuitje niet noemens waardig niet voorspeld bij onze bronnen, temperatuur was heerlijk en des avonds werd het lekker frisser. Vandaag zeker zo mooi de een zegt iets sluierbewolking de ander fantastisch zonnig nou prima hoor in iedergeval rond de 25 graden, heerlijk.

Verfrissing kunt u bijvoorbeeld vinden  in de Loire bij Bourbon-Lancy en Decize daar zijn  meerdere plekken waar dit mogelijk is, maar altijd op uw eigen risico dus blijf allert.

Vandaag 18 julli feestdag voor een ieder hier in Frankrijk die Fédéric heet, 18 juli is de 199ste dag van het jaar 1897 – In Parijs wordt het Parc des Princes officieel geopend. 1971 – De Belgische wielrenner Eddy Merckx wint de Ronde van Frankrijk vóór de Nederlander Joop Zoetemelk. 1918 – Nelson Mandela, Zuid-Afrikaans oppositieleider en president (overleden 2013) geboren 1967 – Vin Diesel, Amerikaans acteur.

We wensen u een prachtige dag toe, groeten Martin et Laura

 

 

0