Berichten

Karten op Magny-Cours

Geplaatst door:

Karten op Magny-Cours

 

Karten op Magny-Cours hier in Zuid Bourgogne net onder Nevers, is echt geweldig, wat een fantastische kartbaan Gisteren hebben we overigens weer even tussen de middag gekart dit keer op het circuit bij Magny-Cours het voormalige Formule 1 circuit, echt een heel gaaf buiten circuit, als je van karten houd is dat een must. Lisa en Florentin behaalde een gezamelijke eerste plaats ( op electrische motortjes ) De zeer verrassende winnaar in alle kart klassementen was …. Joost, gefeliciteerd en tweede onze zoon Quentin op slechts 0.072 secondes, geweldig. Wij .. de ouwe garde moesten genoegen nemen met een derde plek zowel ikzelf Martin als mijn rivaal Ed werden weggereden. Overal qua tijd werd Joost 1ste, Martin 2de, Quentin 3de en Ed 4de

 

De 68-jarige Tini Owens pakte vier jaar geleden haar koffers, liet haar man achter in hun enorme villa en vroeg na een huwelijk van veertig jaar een scheiding aan. Dat ze niet mag scheiden, heeft alles te maken met de Britse wetgeving hierover. Deze wet stamt nog uit het Victoriaanse tijdperk….. dit kon u gisteren lezen op de NOS app. Wat u toen niet wist is dat Tini mijn volle nicht is dochter van de zus van mijn moeder, hoe klein is de wereld hè. Zo ziet u maar hier leest u dingen die de wereld niet eens weet, grappig toch.

 

Gisteren hebben we overigens weer even tussen de middag gekart dit keer op het circuit bij Magny-Cours het voormalige Formule 1 circuit, echt een heel gaaf buiten circuit, als je van karten houd is dat een must. Lisa en Florentin behaalde een gezamelijke eerste plaats ( op electrische motortjes ) De zeer verrassende winnaar in alle kart klassementen was …. Joost, gefeliciteerd en tweede onze zoon Quentin op slechts 0.072 secondes, geweldig. Wij .. de ouwe garde moesten genoegen nemen met een derde plek zowel ikzelf Martin als mijn rivaal Ed werden weggereden. Overal qua tijd werd Joost 1ste, Martin 2de, Quentin 3de en Ed 4de

 

De pruimen hangen en liggen er nog steeds, onbespoten , pak ze gerust ze zijn heerlijk

 

Bonjour Campeurs, Vandaag  25 juli, en de winnaar van gisteren wat betreft het voorspellen van het weer is geworen …..Meteo 60, geen drupje en onweer gezien. Voor vandaag zegt de enen dat het een heldere dag word met temperaturen rond de 34 graden de ander dat er wat sluier bewoliking komt met temperaturen rond de 36 graden. Voor vervrissing kunt u eens naar het zwembad in Cercy la Tour, lekker dichtbij en goedkoop of net voorbij Fours vrvrissing zoeken in de alaine.   

 

Vandaag 26 juli feestdag voor een ieder hier in Frankrijk die (Sainte) Anne en Joachin heet, maar ook Sainte Christienne, Saint Éraste, Saint Jore, Saint Olympe, Saint Symphrone, Saint Terce, Saint Valens. 26 juli is de 207de dag van het jaar 1958 – Als negenjarige prins wordt Charles tot Prins van Wales benoemd. 1977 – De dertienjarige David Morgan zwemt van Dover naar Calais. 1948 – Het Luxemburgs voetbalelftal behaalt de grootste overwinning uit zijn geschiedenis door Afghanistan bij de Olympische Spelen met 6-0 te verslaan. 1987 – De Ierse wielrenner Stephen Roche wint voor de eerste keer de Ronde van Frankrijk.

0