Berichten

Katten op de camping

Geplaatst door:

Katten op de camping

 

Hier een speels fotootje van twee van onze jonge katten op onze camping, waar wij vrij plotseling mee werden verrast, het zijn de meest sociale poezen die er denkbaar zijn, ze worden dagelijks geknuffeld en er word heerlijk mee gespeeld. Mocht u de wens hebben er eentje mee te willen naar het mooie Nederland kom dan eens langs om te kijken wat voorn smaken we hebben, misschien dat wij ( lees de kinderen)  er zelf nog eentje willen houden maar dat zien we dan wel, kom gerust even langs bij ons woonhuis.

 

Bonjour Campeur, Vandaag  13 augustus

Een hele goede morgen middag avond, het is maar wanneer u tijd heeft gevonden dit berichtje te lezen Qua weer word het vandaag een heerlijke dag met in de middag temperaturen zelfs qua gevoel ongeveer rond de 27 graden, een mooie dag om b.v naar het tobbedansen te kijken of zelf te gaan water trappelen, of je nat te laten maken onder de waterval in Dragne, veel plezier.

 

13 augustus is de 225ste dag van het jaar. Hierna volgen nog 140 dagen tot het einde van het jaar. 1847 – Koning Willem II legt de eerste steen van zijn paleis in Tilburg, het huidige Paleis-Raadhuis. 1992 – Eerste dag van de linkshandigen wordt gevierd. 1972 – Willem van Hanegem is de eerste Nederlandse voetballer die een gele kaart krijgt binnen betaald voetbal, vele gekleurde kaarten zouden nog volgen.  1672 – Christiaan Huygens observeert als eerste de zuidelijke poolkap van Mars.

 

Wie kan ons helpen de glijbaan te maken bij het houten speelkasteel, ook hebben we touwen waarmee we extra slinger schommels kunnen maken met dikke takken en autobanden. Mocht u zin hebben u bent welkom om een uurtje of 10.30 bij ons woonhuis., drinken we eerst samen even een kopje koffie of thee, en voor uw kinderen een glaasje limonade

0