Berichten

Marsmallowfeeest op camping VueduLac

Geplaatst door:

Marsmallowfeeest op camping VueduLac

 

Vanavond hebben we een bijzonder feest  het eerste Marsmallowfeest op camping VueduLac  ….. tatttaaattttaaaaaa

 

Zegt het voort zegt het voort, voor het eerst in de geschiedenis van het bestaan van onze natuurcamping kunt u vanavond deelnemen aan het aller eerste marsmallow feest, een nieuwe traditie is   geboren. Er moet eerst hout worden gesprokkeld en bij het vallen van de nacht is de wens dat er gitaar word gespeeld en er zeer maaaarrrr dannn ook zeeerrr sspannende verhalen worden verteld, maak plaats maak plaats want dit word de avond der avonden.

 

Het zonnetje komt weer tevoorschijn en zal de hele dag gaan schijnen, de temperatuur zal ongeveer rond 25 graden zijn, even niet zo heet maar je weet het hier nooit het kan zomaar weer nog warmer worden. Een prachtige dag om van alles te ondernemen, misschien naar een van de vele brocantes of dorpsfeesten, of toch dat ene boek nog uitlezen, we wensen u een prachtige dag toe.

 

6 augustus is de 218de dag van het jaar, 1991 – Het Franse automerk Peugeot trekt zich terug van de markt in de Verenigde Staten. 1965 – Het Beatles-album Help! komt uit. 2006 – Op de Hungaroring behaalt de Britse coureur Jenson Button zijn eerste Formule 1 Grand Prix overwinning, geweldig had hij zolang op gewacht. 2012 – De verkenner Curiosity landt op Mars. Het voertuig gaat op zoek naar sporen van leven op de planeet, intussen is er water gevonden, dat betekend dus dat er leven is of kan zijn.

0