Berichten

Mee met de tractor

Geplaatst door:

Mee met de tractor 

Dat was nog eens genieten mee met de tractor en gezellig achterin de aanhanger met dus ervoor de tractor met als chauffeur onze Quentin die het geweldig vindt op de Tractor, zijn wens om boer te worden kan hij zo alvast een beetje uitvoeren. Prachtig om al die kinderen zo te zien ze stralen, helemaal onze bedoeling. Ook werd er weer lekker gevoetbald en hoorde we dat er al een soort hut werd gebouwd aan de overkant van het “water” in het bos met bambou takken. 

De weerstationnen zijn een beetje in de war in het geven van de juiste temperaturen bewolkingen en vocht percentages, gisteren weer even een zeer licht regenbuitje niet noemens waardig niet voorspeld bij onze bronnen, temperatuur was heerlijk en des avonds werd het lekker frisser. Vandaag zeker zo mooi de een zegt iets sluierbewolking de ander fantastisch zonnig nou prima hoor in iedergeval rond de 25 graden, heerlijk.

Verfrissing kunt u bijvoorbeeld vinden  in de Loire bij Bourbon-Lancy en Decize daar zijn  meerdere plekken waar dit mogelijk is, maar altijd op uw eigen risico dus blijf allert.

17 juli is de 198e dag van het jaar, 1968 – In Londen gaat de Beatles-tekenfilm Yellow Submarine in première, weet u het nog ?, 1916 – Het Uruguayaans voetbalelftal wint de eerste editie van de Copa América door naaste concurrent Argentinië in de slotwedstrijd op 0-0 te houden, ze zijn dus al langer een goed team.  2005 – Nederland wordt voor de 18e keer Europees kampioen honkbal door Italië met 15-0 (in zeven innings) te verslaan.

Ook wij hebben een Facebook pagina, -Camping Vue Du Lac- daar staan leuke filmjes op en mooie foto’s, zou u ons wilen liken en willen delen met uw vrienden ?  onze hartelijke dank  

Een fijne dag gewenst Laura et Martin

0