Berichten

Meubelrestauratie op de camping

Geplaatst door:

Meubelrestauratie op de camping

Bonjour Campeur, Vandaag  20 juli

Bonjourrrrr, gisteren viel het eigenlijk wel mee het weer we hebben erg mooie flitsen gezien en ietwat regen, dit waarschijnlijk omdat Ed zijn gezin vandaag weer vertrekt. Ed hartelijke dank voor je enorme inzet en dat je alles zo netjes hebt afgemaakt.

 

Ed heeft ons geholpen met de nieuwe toiletten en het houten chalet. Zijn dagelijkse werk is dan ook werken met hout, een echte aanrader vinden wij, kijk eens op www.restauratieoplocatie.nl Ed heeft zijn eigen bedrijf in meubelrestauratie ( conservateur ) In ’ s-Gravenhage, u kunt er terecht voor het echte fijne herstel werk en zelfs meubelbouw naar eigen ontwerp. (06-13408327)

Woudenberg …..Van den Heuvel meubelrestauratie, voor o.a

Constructies en conserveringen

Fineer en lijstwerk

Draai-ensnijwerk

Meubelstoffering

Meubelbouw (naar eigen ontwerp )

etc etc

De zon gaat vandaag heerlijk schijnen en het word ongeveer 26 graden een mooie dag om te wandelen of te fietsen ( welke wij hier op de camping verhuren )

 

20 juli is de 201ste dag van het jaar, 2008 – Zimbabwe krijgt een bankbiljet van honderd miljard Zimbabwaanse dollar. Door de enorme inflatie voldoen oudere bankbiljetten niet meer. Officieel is de inflatie 2,2 miljoen procent, en wij maar piepen over enkele procentjes. 1656 – Rembrandt wordt failliet verklaard. Zijn huis, kunstverzameling en atelierspullen worden aan de schuldeisers verkocht, hij moest eens weten !!!. 1980 – Na vijf keer tweede te zijn geworden wint Joop Zoetemelk, als tweede Nederlandse wielrenner in de geschiedenis, de Ronde van Frankrijk. Geboren 1978 – Linda Mertens, Belgisch zangeres. Overleden 1973 – Bruce Lee (32), Amerikaans filmacteur. Wat hebben we van hem genoten in die stoere films.

Justin jarig

Onze vrolijke Justin is morgen jarig, hij wil dat zeker ook met al de kinderen van de camping vieren, jullie zijn dan ook vanaf 16.00 uur welkom bij de receptie om hem natuurlijk te feliciteren en Justin deelt dan graag snoepjes uit en wat drinken, komen jullie ook, heeeel stiekem hoopt hij op c… maar aandacht vind hij al geweldig.

 

 

0