Berichten

Piratenspeurtocht op de camping

Geplaatst door:

Piratenspeurtocht op de camping

 

Vanavond word het extra spannend Isa en Jasper organiseren van 17.00 uur tot ongeveer 18.00 uur een piratenspeurtocht op de camping. Het begint allemaal bij de kampvuurplek schuin tegenover de receptie. Natuurlijk mogen alle kinderen meedoen van jong en (een beetje)  oud, misschien aan het handje van Mama of Papa voor de kleinsten. Isa en Jasper zijn gisteren nog druk bezig geweest om het piraten schip nog mooier te maken, wij vinden het prachtig, Merci

 

Wat een gedonder deze vroege ochtend, de piraten schepen losten al vroeg hun kanons kogels, dit ging gepaard met een lekker verfrissende regenbui, heerlijk. De temperatuur van vandaag zal schommelen tussen de 27 en iets boven de dertig garden, althans gezien de beide verschillende voorspellingen, misschien in de ochtend nog een druppeltje en in de middag wat sluier bewolking, kortom best een mooie dag weer.

 

Vandaag 1 augustus feestdag voor een ieder hier in Frankrijk die (Sainte) Alphonse heet, maar ook, les Saint Bon, prêtre, Sainte Charite, Saint Éthelwold, Sainte Foi, Saint Friard, Saint Mnésithée, Saint Rufinien, Saint Spin, Saint Spire, Saint Vère. Maaarrr ook de verjaardag van Mark Sekrève, schrijver van o.a die prachtige Giraf kinderboeken, die u kunt inzien en kopen in onze receptie.

 

Mark verblijft hier momenteel op de camping, dus mocht u een gesigneerd boek willen kan dat natuurlijk, laten we hem met zijn allen feliciteren vandaag. 1 augustus is de 213de dag van het jaar  1855 – Eerste beklimming van de Monte Rosa, de op een na hoogste top in de Alpen. 1866 – België tekent als negende Westers land een Vriendschaps- en handelsverdrag met het Japanse shogunaat.  527 – Justinianus I volgt zijn oom Justinus I op als keizer van het Byzantijnse Rijk.

0