Berichten

Potje voetballen in Bourgogne

Geplaatst door:

Potje voetballen in Bourgogne

 

Is het niet weer eens tijd om een potje te voetballen hier in Bourgogne ?. Naast de skelterbaan is genoeg ruimte, een paar jassen ( hebben we nu toch niet nodig ) als doelpalen en we kunnen beginnen . Bijvoorbeeld om 18.45 vanavond ?? Er is vast wel een pappa of mamma die scheidsrechtertje kan en wil spelen, komen jullie ook ?  Neem iets van een bekertje voor tijdens een pauze of aan het einde om even wat te drinken..

 

Bonjour Campeur, Vandaag  20 Augustus

Vandaag zijn we wakker geworden met het zonnetje, heerlijk, kopje koffie met een croissantje is toch wel een lekkere manier om de dag te starten, andere volgorde en andere ingrediënten zijn natuurlijk ook mogelijk, in ieder geval kunnen we vanavond de zon weer zien ondergaan onder bijvoorbeeld het genot van een wijntje (bourgondisch welke wij natuurlijk verkopen), met een beetje geluk ziet u vanavond duizenden sterren en daaromheen nog eens d… en vallende sterren zou ook zo maar kunnen.

 

20 augustus is de 232ste dag van het jaar, 1000 – Stefanus I van Hongarije wordt gekroond tot de eerste koning van het middeleeuwse Koninkrijk Hongarije. 2005 – De Nederlandse vrouwenhockeyploeg wordt in Dublin voor de zesde keer Europees kampioen en nu pas kampioen in het voetbal geweldig.  1960 – De honden Belka en Strelka, een dag eerder gelanceerd aan boord van Spoetnik 5, keren als eerste dieren levend terug van een ruimtereis. .

Wie wil onze lieve honden Obelix en Shambho uitlaten, wij dachten om een uurtje of 10H30 en 15H00 uur en 17H00 uur, kammen vinden ze ook fijn. Hartelijk bedankt.

Wilt u alstublieft rekening houden met het droge weer, mocht u willen barbecueën ( of een vuurtje willen stoken ) wilt u dit dan doen op de kampvuurplekken en niet meer bij uw kampeerplek, we wensen u dit echt wel toe maar het word te gevaarlijk, Dank u wel voor uw medewerking

Fijna dag gewenst .. a plus Martin et Laura

 

0