Berichten

Prachtig weer op de camping hier in Bourgogne

Geplaatst door:

Prachtig weer op de camping hier in Bourgogne

 

Het is hier prachtig weer op de camping hier in Bourgogne en met het hogedrukgebied dat eraan komt gaan we binnenkort nog meer genieten van zomers weer. En dankzij het microklimaatje dat hier heerst hebben het geluk dat het mooi weer hier vaak stabiel blijft.  Kom ook hierheen en geniet van de prachtige omgevin de rust ruimte en natuurlijk de aangename temperatuur. Vandaag word het wederom een heerlijk zomerse dag met temperaturen rond de 27 graden en in de zon qua gevoel natuurlijk nog wat warmer zelfs over de dertig graden,

Rhodé et Marrit nog wel bedankt voor het organiseren van het feestelijke lekkere en gezellige pannenkoeken feest, iedereen was gezellig aan het klessebessen en van elkaars pannenkoeken aan het eten, ik heb er twee heerlijk mogen oppeuzelen, tegelijk werden er kapriolen uitgehaald op de trampoline en werd er gespeeld rond het houten speelkasteel geweldig leuk om te zien, bedankt allemaal. Ook bij de kampvuurplek was het gezellig, fijn dat jullie zo genieten. Deze foto hebben we ook op onze Facebook pagina Camping-Vue-Du-lac geplaatst, als u nog mooie foto’s heeft van op de camping of uit de omgeving zouden we die ook graag met u willen delen.

 

Bonjour Campeur, Vandaag  17 Augustus

17 augustus is de 229e dag van het jaar 1982 – Productie van de eerste Compact Disc ter wereld door het Philipsonderdeel Polygram, wat gaat de tijd toch enorm snel, we hadden er een kast vol van… en nu alles op zo’n klein stickie, ongelooflijk. 1833 – De Royal William, het eerste stoomschip dat de Atlantische Oceaan over zou steken, vertrekt uit Nova Scotia en jaren later in 1970 – Lancering van Venera 7, het eerste ruimtetuig dat op Venus landt. De tijd staat niet stil, geniet ervan.

0