Berichten

Prachtige kleurrijke prentenboeken van Giraf

Geplaatst door:

Prachtige kleurrijke prentenboeken van Giraf

 

Wij zijn vriendjes van de Papa en Mama van Giraf, die prachtige kleurrijke prentenboeken van Giraf schrijven. Zoals u waarschijnlijk weet hebben we de grote eer dat Mark Sekrève hier bij ons kampeert, hij heeft voor ons ons logo verzonnen prachtige bordjes bij het sanitaire ontworpen evenals stickers op de vuilnisbakken en o.a. ook de plattegrond getekend, samen met zijn vrouw Marie-Louise tekenen en schrijven zij hele leuke originele kinder- boeken.

Bij de receptie hebben we meerdere kinderboeken van hen liggen. Mark is zeker bereid uw aangeschafte boek te signeren daarom zal hij vandaag zaterdag tussen 16.30 uur en 17.30 voor de receptie zitten om voor u in uw boek een mooie tekening en persoonlijk woordje te zetten. Morgen vertrekt Mark weer naar Nederland, dus is het de laatste kans hier op de camping om hem nog te ontmoeten, daarna begint voor hen o.a. de Kinderboekenweek. Bezoek ook eens hun website www.girafenvriendjes.nl of http://bulkjes.nl/

Een van de vele lezers schreef dit op de site van Giraf zelf;  http://www.girafenvriendjes.nl/reviews/

Giraf schrijft! Een fantastisch prentenboek

 

Wat leuk is aan de boeken van Giraf is dat er tekeningen in de illustraties zitten

plaatjes kijken in Giraf schrijft, whats on mamas mind”Ik vind het een heel leuk boek dat in weinig pagina’s en mooi afgerond verhaal vertelt. Het is een boek waarin kinderen zich in kunnen inleven zo gauw ze zelf hun naam kunnen gaan schrijven.”

.

0