Berichten

prachtige tekening voor het pannenkoekenfeest

Geplaatst door:

Prachtige tekening voor het pannenkoekenfeest

 

Wat een prachtige tekening voor het pannenkoekenfeest voor vanavond, komen jullie ook, het begint rond zes (6) uur bij het speelkasteel, de weersvooruitzichten voor vanavond zijn uitstekend, slinger of lampjes zijn welkom. Niet vergeten je vader en of moeder mee te nemen om de pannenkoeken te bakken en natuurlijk bordjes om ze op te stapelen. Stoelen en tafels zijn natuurlijk ook makkelijk om te gebruiken. Voor op de pannenkoeken kun je stroop mee nemen of suiker of jam of o.a. misschien een banaan das echt heel lekker, benieuwd wat voorn combinaties jullie allemaal gaan verzinnen, tot vanavond.

 

Bonjour Campeur, Vandaag  16 Augustus vanavond pannenkoeken feest !!!!

Wat was het gisteren weer een mooi dag de weermannen en vrouwen zaten er gelukkig weer naast, vandaag wordt het een aangename dag en voor vanavond word er zelfs nog 25 graden verwacht. Misschien een idee om samen hier een wedstrijdje te pétanque.

 

16 augustus is de 228ste dag van het jaar 1812 – Voor het eerst wordt de berg Finsteraarhorn in Zwitserland beklommen. 1896 – Skookum Jim Mason vindt een rijke goudader in Klondike (Noordwest Canada). Binnen een jaar komen minstens 50.000 mensen hun geluk beproeven. 1962 – De Britse popgroep The Beatles vervangt drummer Pete Best door Ringo Starr. 1960 – Cyprus wordt onafhankelijk van Groot-Brittannië.  1858 – De eerste trans-Atlantische telegraafkabel wordt in gebruik genomen, waarbij koningin Victoria een felicitatietelegram verstuurt aan president James Buchanan. 1956 – Langste neerslagduur in Nederland 11,5 uur, hebben we niet gehaald gisteren toch !

0