Berichten

Reparatie Berg skelters

Geplaatst door:

Reparatie Berg skelters

 

Wie kan ons helpen met de reparatie van Berg skelters. Wat word er met veel plezier genoten van de skelterbaan, de skelters en steps maken overuren, fantastisch om jong en oud hier plezier te zien maken, dat is helemaal onze bedoeling. Er staan nog enkele skelters te wachten op een oppoetsbeurt of met kleine herstelwerkzaamheden, wie kan ons daarmee helpen, kennis van fietsen en een beetje techniek zou makkelijk zijn, kom gerust langs.

Bonjour Campeurs, Vandaag 9 Augustus

Gisteren viel het weer eigenlijk weer best mee, de voorspellingen blijven er maar naast zitten, voor vandaag ziet het er best redelijk uit en als het zonnetje doorbreekt zullen we heerlijk kunnen opwarmen, echt een doe dag lijkt ons vandaag, kijk maar eens op onze dagelijkse activiteiten pagina voor een leuk dagje weg of lees de aanraders in de map op de tafel bij het voetbalspel.

9 augustus is de 221ste dag van het jaar, 48 v.Chr. – Slag bij Pharsalus: Gaius Iulius Caesar verslaat het Romeinse leger van Gnaius Pompeius Magnus maior, bij het museum bij Bibracte vind u nog een nederzetting van de Galliërs en Kelten. 1983 – Rob Druppers wint Nederlands eerste medaille ooit bij de wereldkampioenschappen atletiek: zilver op de 800 meter. 2006

0