Reserveringsvoorwaarden camping Vue du Lac

1. Reserveren

Reserveren voor een kampeerplaats doet u door het insturen van het ingevulde reserveringsformulier via onze website. Bij telefonische reservering zullen wij altijd een bevestiging per mail vragen. Het maakt het niet uit op welke dag u wilt aankomen of vertrekken.

Uw kampeerplaats is beschikbaar vanaf 14.00 uur op de dag van aankomst en bij vertek dient u uw kampeerplaats voor 12.00 uur weer te verlaten. Bij vertrek na 12.00 uur wordt er een extra overnachting in rekening gebracht.

Hebt u voorkeur voor een bepaalde kampeerplaats qua ligging dan kunt u dit aangeven bij uw reservering. Wij doen ons best rekening te houden met uw wensen, maar we kunnen niets garanderen. U kunt een voorkeur aangeven bij een verblijf van minimaal een week of langer.

Tijdig reserveren kan belangrijk zijn om aan uw wensen te kunnen voldoen. Reserveringen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Eventuele wijzigingen in verblijfsdatum of samenstelling dienen altijd schriftelijk doorgegeven te worden. 

2. Betaling

Op de reserveringsbevestiging staat de overeengekomen prijs en vind u de betalingsgegevens, met daarin het verzoek binnen 14 dagen de betaling over te maken. U dient minimaal een aanbetaling te voldoen van 50%. Het restand dient u dan te betalen bij aankomst.

Is na de aangegeven betalingstermijn uw aan- of vooruitbetaling niet op onze rekening bijgeschreven dan sturen we u éénmalig een betalingsherinnering met het verzoek per direct de betaling te voldoen. Hebben wij dan binnen 2 werkdagen de betaling nog niet ontvangen dan vervalt uw reservering automatisch.

3. Annulering

Bij annulering, welke u schriftelijk moet indienen, hanteren wij onderstaande punten ter compensatie voor de contractbreuk:

-Bij annulering van uw reservering tussen reserveringsdatum (datum vermeld op de bevestiging) en 2 maanden voor de aankomstdatum betalen wij u het volledige overeengekomen bedrag terug.

-Bij annulering van uw reservering tussen 2 en 1 maand voor de aankomstdatum betalen wij u 50% van de totale overeengekomen prijs terug.

-Bij annulering binnen 1 maand voor de aankomstdatum, op of na de aankomstdatum vindt er geen teruggave plaats.

-Bij annulering vanwege overheidsmaatregelen door het Covid-19 bieden wij automatisch een voucher aan en dat geeft u de mogelijkheid een andere keer onze camping te komen bezoeken. In andere gevallen van annulering kunt u ook kiezen voor een voucher.  

4. Verblijf

Wilt u uw reservering tijdens uw verblijf op de camping alsnog verlengen, dan kan dat mits de planning dit toelaat. Het kan in zo’n geval noodzakelijk blijken dat u een andere plaats op de camping inneemt. Uiteraard worden de extra dagen aan u in rekening gebracht volgens de normale campingtarieven.

Bij voortijdig vertrek of late aankomst om welke reden dan ook, vindt geen restitutie van kampeergeld of verrekening van het aantal gereserveerde kampeerdagen plaats. U bent in dat geval het gehele bedrag, zoals vermeld op de reserveringsbevestiging, verschuldigd. U dient zelf voor een annuleringsverzekering te zorgen.

5. Acceptatie algemene reserveringsvoorwaarden.

U kunt uw reserveringsaanvraag alleen doen door akkoord te gaan met de reserveringsvoorwaarden zoals hierboven vermeld. Op het moment dat u het reserveringsformulier verstuurd en dus akkoord gaat met de reserveringsvoorwaarden is uw reservering definitief.