Berichten

Schat zoeken op de camping

Geplaatst door:

Schat zoeken op de camping

 

Wat een feest gisteren, de piratenspeurtocht was een groot succes in kleine groepjes lon je de schat zoeken op de camping en werd de tocht naar de schat aangevangen, spannend !! . Erg leuk om te zien en de ouders wilden maar wat graag meedoen. De volgende opdracht werd goed voorgelezen waardoor de sprint naar de volgende aanwijzing werd ingezet en een kleine hint was soms al genoeg, aan het einde was er voor iedereen de schat in de vorm van hele gezonde sn…   Isa et Jasper Merci

 

Het word weer een warme dag met temperaturen rond de 35 graden, we raden u aan goed en meer dan normaal te drinken. Het water bij het sanitaire is van prima kwaliteit dus zou u daar uw flessen of bidons mee kunnen vullen.

 

Voor verfrissing in water zijn er tal van mogelijkheden, er hangt een lijst met ideeën. We hoorden gisteren dat het in de Morvan bij Lac de Setton ook erg leuk is, daar kun je o.a waterfietsen huren, dat kun je ook doen in Bourbon-Lancy achter de supermarkt van B1. Daar stroomt ook de Loire waar het heerlijk toeven is ( richting Moulins over de Loire heen dan eerste pad rechts ) In Nevers is zelfs een strant met vele leuke activiteiten, leuk te combineren met b.v boodschappen.

 

U heeft ze vast wel al zien liggen de boeken van Giraf, deze worden getekend en geschreven door Mark Sekrève samen met zijn vrouw Marie-Louise het zijn prachtige kinderboeken. Mark kampeert hier momenteel met zijn kinderen en u kunt hem morgen (vrijdag) ontmoeten voor de receptie vanaf 17.00 uur. Markt signeert graag uw aangeschafte boek.

 

Vandaag 2 augustus feestdag voor een ieder hier in Frankrijk die (Sainte) Julien Eymard heet, maar ook, Saint Boaire, Saint Étienne, pape, Saint Julien-Eymard. 2 augustus is de 214de dag van het jaar, 320 – In Yaxchilán, een stadstaat van de Maya’s, sticht koning Yat-Balam (Penis van de Jaguar) een dynastie die zo’n vijfhonderd jaar zal blijven bestaan.

0