Camping Vue du Lac biedt u een aantal services:

 

Broodservice

’s Morgens de dag beginnen met een heerlijk vers croissantje of stokbrood. Wij bieden u dagelijks een broodservice. ’s Morgens tussen 08.30 en 10.00 kunt u het brood ophalen en bestellen. Brood voor maandag of dinsdag kunt u op zaterdag en zondag bestellen op dezelfde tijd.Het is ook mogelijk om broodservice te regelen voor uw dag van aankomst. U kunt uw bestelling bij uw reservering opgeven of uiterlijk 1 dag voor aankomst telefonisch bestellen of via het contactformulier.Het volgende kunt u o.a. bij ons bestellen: pain, baquette, pain de campagne, pain au céréale, croissant, pain au chocolat, pain au raisin of eventueel iets speciaals.

Epicerie

In onze kleinschalige kampwinkel (bij de receptie) kunt u onder andere de volgende producten vinden:

  • Eieren (indien voorradig),
  • Groenten uit eigen tuin,
  • Bourgondische rode en witte wijn, rosé, bier en frisdrank,
  • IJs,
  • Houtskool,
  • Diverse kleine artikelen.

Boodschappen

Voor overige boodschappen kunt u terecht in het plaatsje Fours (3 km). Hier is onder andere een kleine supermarkt (Casino), bakker, café, kapper, apotheek, postkantoor, bibliotheek en een medisch centrum met een doktor, tandarts, fysiotherapeute en verpleegkundige, taxi, twee garages, waarvan één met tankmogelijkheid en een bank waar u kunt pinnen.

Voor de dichtstbijzijnde supermarkten kunt u terecht in Cercy-la-Tour, Decize, Bourbon-Lancy, Moulin-Engilbert en Luzy.

Frites en ijs

Op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag vanaf 18H30 bakken wij met veel plezier een lekker frans frietje met eventueel een hamburger of groentenburger en een ijsje erbij. (IJs is ook verkrijgbaar tijdens de openingstijden van de receptie).

4×4 Tocht

Wilt u eens iets totaal anders doen, dan kunt u vanaf onze camping een dag mee met onze 4×4 Landrover Defender (negen zitplaatsen). En kunnen wij u de prachtige omgeving die Bourgondië te bieden heeft, laten zien.Er zijn meerdere routes die u een heerlijk gevoel van vrijheid en spanning geven, zo hebben we ook een rit over een riviertje waarbij we een behoorlijk gat moeten overwinnen zie dit filmpje.De tocht met einddoel de dam bij Lac de Pancierre, is een prachtige tocht waarbij we o.a. door uitgespleten rivierholtes rijden, bospaden ontdekken en keien moeten overwinnen, natuurlijk ontbreekt er geen modderpad. De vergezichten (nog een leuk filmpje met een beetje modder) zijn prachtig bij deze tocht.Een andere dag gaan we naar het hoogste punt van de Morvan op 900 meter, we zullen riviertjes oversteken en bospaden ontdekken, waarbij u kunt genieten van de uitgestrekte flora en fauna van dit enorm uitgestrekte gebied. Hier heeft nog nooit enige industrie plaatsgevonden en dat levert dan ook prachtige historische beelden op.Rond het middaguur kunnen we in een plaatselijk restaurant wat gaan eten op eigen kosten, of u kunt ervoor kiezen een picknick mee te nemen. Voor tussendoortjes wordt gezorgd en u kunt eventueel tijdens de pauzes genieten van de rust en natuur of een kleine wandeling maken.Graag informeren we u verder over de kosten en mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Caravanstalling

Wij bieden buitenstalling aan voor uw caravan. Uw caravan wordt op een apart stukje weiland neergezet, komt u weer onze kant op dan zorgen wij ervoor dat de caravan voor u gereed staat. Indien u bij ons een kampeerplaats heeft gereserveerd, dan zetten we de caravan alvast voor u op de plaats.Tegen een kleine vergoeding kunnen wij uw caravan bovendien wassen en poetsen voor uw aankomst dan wel uw banden van de juiste spanning voorzien.Heeft u verder nog vragen of verzoeken dan kunt u deze stellen via ons contactformulier.