Berichten

Speelboomhut in aanbouw

Geplaatst door:

Speelboomhut in aanbouw

 

Hier een foto van de speelboomhut in aanbouw, intussen is hij al wel wat meer opgebouwd, misschien zag u Martin gisteren al aankomen met een aanhanger volgeladen met hout, we hopen deze dagen klaar te komen met o.a. de boomhut, er word al heerlijk in gespeeld deze week gaan we hem helemaal afmaken. Het originele plan was eigenlijk om er ook nog een verdiepinkje op te maken, het is namelijk een boot met uitkijktoren voor de rovers mannen èn vrouwen. Mocht u deze dagen of vandaag een handje mee willen helpen kom gerust langs bij ons woonhuis vanaf een uurtje of 10.30 uur.

 

Bonjour Campeur, Vandaag  22 Augustus

Het word vandaag wederom een heerlijke echte zomerse dag zon zon en nog eens zon het word zelfs

32 graden maar qua gevoel en in de zon zeker 35 graden, tijd om het water te zoeken, dat kan b.v. in de Loire bij Decize of in het zwemmeer in La Machine waar ook een restaurant is etc etc.

 

Nog 131 dagen tot het einde van het jaar, 392 – Arbogast benoemt Flavius Eugenius tot keizer (Augustus) van het West-Romeinse Rijk. 1740 – Kroning van Paus Benedictus XIV in Rome. 1770 – James Cooks expeditie komt aan op de oostkust van Australië. 1989 – Ontdekking van de eerste ring van de planeet Neptunus.

 

Kom gerust langs bij ons woonhuis of spreek ons aan als u iets wilt aangeven, u bent van harte welkom.

 

Wilt u alstublieft rekening houden met het droge weer, mocht u willen barbecueën ( of een vuurtje willen stoken ) wilt u dit dan doen op de kampvuurplekken en niet meer bij uw kampeerplek, we wensen u dit echt wel toe maar het word te gevaarlijk met dit droge weer. Dank u wel voor uw medewerking  Hartelijke groeten Martin et Laura

0