Berichten

Terug in de tijd op camping Vue du Lac

Geplaatst door:

Terug in de tijd op camping Vue du Lac

 

Misschien vraagt u zich af hoe wij zo zijn begonnen, tja das eigenlijk een heel verhaal, toen wij dit domein kochten was er nog helemaal niets, we hebben alles van de grond af opgebouwd of hersteld, zoals het sanitaire gebouw dat eerst een totaal vervallen boerderijtje was, we zijn begonnen met het dak eraf te halen en de vele hooibalen te verwijderen, de schoorsteen is nog steeds in takt. Elk jaar verzinnen we er weer iets bij om het u nog aangenamer te laten hebben.     P.s Voetbal was leuk he

Wilt u meer lezen over hoe wij hier zijn begonnen, lees dan eens onze pagina historie

Bonjour Campeur, Vandaag  21 Augustus

Qua weer krijgen we weer een prachtige zonnige dag met temperaturen zelfs tegen de dertig graden, een dagje om bijvoorbeeld naar de waterval te gaan in Dragne of …. Hierblijven ?

 

21 augustus is de 233ste dag van het jaar,  2005 – The Rolling Stones beginnen in Boston (VS) aan hun 31e wereldtournee. Mick Jagger is dan inmiddels 62, 1959 – Hawaï wordt de vijftigste staat van de Verenigde Staten van Amerika. 1888 – William Burroughs vraagt octrooi aan op de eerste, commercieel beschikbare rekenmachine. 1965 – Lancering van de Gemini 5. Met deze ruimtevlucht van bijna acht dagen breken de Verenigde Staten het duurrecord voor bemande ruimtevluchten.

0