Berichten

Toren van piza in Decize

Geplaatst door:

 

Toren van piza in Decize

 

Nee dit is geen scheve toren van Piza … maar wel een hele mooie in het plaatsje Decize, hier is vandaag vanaf 8 uur s ’morgens toto 13.00 uur vanmiddag een wekelijkse markt, altijd even leuk om over heen te wandelen. Deze markt is er het hele jaar door, elke vrijdag.  Mocht u van paarden houden, kunt u na de boodschappen de mooiste paarden bekijken op de laan richting het zwembad  (Allée Marcel Merle – Promenade des Halles ) misschien nog een terrasje pakken.

 

Bonjour Campeur, Vandaag 25 Augustus

 Vandaag breken we het record van gisteren en word het in het zonnetje 38 graden. Water is er in de omgeving genoeg voor de verkoeling maar schaduw zoeken en lekker in je hangmat een lekker boek lezen kan natuurlijk ook, geniet ervan

 

25 augustus is de 237e dag van het jaar, 2006 – Het laatste massa-geproduceerde filmrolletje van Europa komt in de Fuji-fabriek in Tilburg van de lopende band. 450 – Marcianus treedt in het huwelijk met Pulcheria en wordt gekroond als keizer van het Oost-Romeinse Rijk, 1806 – Voor één jaar de nationale feestdag van het door Napoleon ingestelde Koninkrijk Holland. Het Koninkrijk Holland (toenmalige spelling: Koningrijk Holland, 1806 – 1810) was een vazalstaat door Napoleon Bonaparte opgericht voor zijn derde broer, Lodewijk Napoleon Bonaparte. 1971 – Mark Spitz verbetert in Houston zijn eigen wereldrecord op de 100 meter vlinderslag met zes tiende tot 55,0.

0