Berichten

Treehouse op de camping

Geplaatst door:

Treehouse op de camping

 

Hierboven een foto van het begin van een echte treehouse, althans onze zoon met mede vriendkampeerkinderen waren hier met veel enthousiasme aan begonnen, maar we denken dat het wel wat sterker kan en misschien met een heuse trap en een wat groter plateau. Zijn er misschien pappa’s die hun daarmee kunnen helpen zodat het een groot maar ook vooral veilige speelplek kan gaan worden, we hebben best al veel hout en schroeven liggen. Mocht u het leuk vinden spreek Martin dan even aan of kom om een uurtje of 10.30 bij ons huis langs.

Het zonnetje komt er weer aan, misschien af en toe vanachter een wolkje maar met een heerlijke temperatuur misschien qua gevoel zelfs rond de 28 graden, prima om bijvoorbeeld te fietsen ( hebben wij te huur).

22 juli is de 203de dag van het jaar, 1979 – De Franse wielrenner Bernard Hinault wint voor de tweede keer de Ronde van Frankrijk. 2006 – Na twintig jaar beëindigt Dennis Bergkamp zijn carrière met een afscheidswedstrijd tussen Arsenal FC en AFC Ajax. 1923 – In Nederland begint de HDO, de voorloper van de AVRO, met radio-uitzendingen, hallo is daar iemand ( met twee blikjes en een touwtje kun je echt al met elkaar praten, probeer maar eens. Geboren 1980 – Dirk Kuijt, Nederlands voetballer winnaar van een match toch ?, Dag van de president (in Botswana) wist u al wel toch ?. vandaag word het in CASEY ANTARCTIQUE – 54 !!!

We hebben de grote eer dat Mark Sekrève hier bij ons kampeert, hij heeft voor ons het logo verzonnen de prachtige bordjes bij het sanitaire ontworpen en o,a ook de plattegrond getekend Samen met zijn vrouw Marie-Louise tekenen en schrijven zij hele leuke orginele  kinder- boeken, deze kunt u bij ons bij de receptie aanschaffen kom ze gerust eens inkijken, zeker ook een erg leuk verjaardags cadeau, Mark signeert uw aanschaf  met veel plezier.

Kom gerust langs bij ons woonhuis of spreek ons aan als u iets wilt aangeven, u bent van harte welkom.  

Wilt u de douches en toilettten schoon achterlaten, misschien een idee om uw kinderen te begeleiden naar het toilet, alvast hartelijke dank voor uw medewerking, zo blijft het voor ons allemaal schoon. Na het zwemmen gaarne bij de buitendouche afdouchen. De nieuwe toiletten zijn bijna klaar, alleen nog iets schilderwerk, goten en deuren plaatsen   

Even een vraag is er misschien iemand die ons en dan vooral Laura kan helpen met het schoonhouden van het santitaire, hoeft niet elke dag natuurlijk stellen we er wat tegenover, al is het af en toe even overal aanvegen.

 

En fijne dag gewenst Laura et Martin

0