Berichten

Vandaag de sterf dag van Elvis en de geboortedag van Madonna !!

Geplaatst door:

Bonjour Campeur

Deze ochtend was het even wat frisjes, maar de temperatuur zal langzaam oplopen tot boven de 22 graden, dagelijks zal het enkel graden warmer worden met een voorspelling van aanstaande vrijdag tot tegen de dertig graden .. heerlijk dus.

Gisteren was het 15 Augustus en velen vroegen wat voorn speciale dag het was, het was Marie Hemelvaart of onze lieve vrouwe Hemelvaart. .. Marie Tenhemelopnemeing is in de Ortthodoxe en Katholieke kerk de feestdag van de opneming « met lichaam en ziel «  van Maria in de hemel.

Vandaag 16 Augustus de 228 ste dag van het jaar de dag in 1997 dat Bart de Graaf .. weet u nog .. een omrop voor jongeren oprichte Barts News Network later dus BNN geworden, interessante jongen met leuke ideen toch !.

Ook vandaag de strefdag van Elvis Aaron Presley of te wel The King of Rock’n Roll en de geboorte dag van Madonna the Queen of Pop , wat een dag dus, geniet ervan.

Voor boodaschappen ..for shopping... kunt u deze in the morning ochtend terecht in Decize, daar zijn de winkels in de ochtend gewoon open of bij de epicerie in Cercy la Tour voorbij de rotonde na de bank

En ? Zijn de douches goed op temperatuur ? Wij dachten van wel maar horen graag wat u ervan vind en in welke douch u douchde en om welke tijden, het water zal des ochtend over een 10 meter moeten komen en bij de eerste druk wat lager zijn in temperatuur, zijn er minder mensen aan het douchen dan kan de temperatuur weer wat warmer zijn, we zoekn dus naar een gem. temperatuur waar u zich allen prettig bij voelt, we horen het graag.

Mocht u zin hebben ons te helpen met bijvoorbeeld het sanitaire dan horen we dit natuurlijk ook gaarne, mochten er problemen zijn bij een toilet meld dit dan, ga liever niet zelf knutselen, beter even samen

Heeft u een vraag, opmerking of super idee laat het ons gerust weten, daar zijn we voor. We wensen u een mooie en zonnige dag toe en tot zwaais Laura et Martin

0