Berichten

Vandaag een heerlijk zonnetje, idee om bijvoorbeeld te zwemmen in Le Bec d’ Alier

Geplaatst door:

Bonjour Campeur

Gisteren een heerlijke dag, ook voor ons dankzij Jacob en Saskia die even onze camping waarnamen, met veel plezier hebben zij u gisteren in de na middag geholpen met het geven van de juiste informatie, waar kun je nu bijvoorbeeld lekker eten, heeft u ook lekkere ijsjes jawel, die hebben we en misschien een verfrissend biertje of koud wijntje, kon, kan allemaal.

Kortom ook voor ons een leuke dag met ons gezin, wezen zwemmen sur le bec d’Alier wezen winkelen in Never, rondjes gereden op de kart baan in Magny Cours en s’avonds gegegeten bij een Aziaat, nogmaals onze dank en voor de nieuw geariveerden Bienvenue.

Vandaag wederom een lekker weertje met temperaturen tot dertig graden met wat sluier bewolking, zeker tot en met zondag prima weertje overigens,

1783

De eerste ballon die gevuld is met waterstof maakt een vlucht. De onbemande ballon stijgt tot een hoogte van 900 meter

1912

Tarzan wordt geboren. Of beter gezegd, het boek “Tarzan of the Apes” wordt gepubliceerd. Het is van de hand van Edgar Rice Burroughs.

1910

MoederTeresa
Missionaris, geboren in Skopje in voormalig Joegoslavië. In Calcutta, in India, zette zij een wereldwijd bekend werk onder armen op, dat zij tot haar dood toe leidde. In 1979 ontving zij voor haar werk de Nobelprijs voor de Vrede

Heeft u een vraag, opmerking of super idee laat het ons gerust weten, daar zijn we voor.

We wensen u een mooie dag toe met misschien wat schduw

tot zwaais Laura et Martin

0