Berichten

voetbal op de camping

Geplaatst door:

voetbal op de camping

 

Wat was het weer leuk gisteren tijdens de voetbal, we hoorden dat het op een gegeven moment 16 tegen 16 stond ( of had de scheids zich vergist ) . Was je er niet bij, geen punt vanavond weer met z’n allen verzamelen om een uurtje of 8 (20.00 uur) 9 en neem je bekertje mee om wat te drinken.

Op de zuid tribune stonden horders fans en suporters, begreep dat daar al redelijk wat plaatsen zijn gereserveerd dus wees op tijd voor dit spectakel.

Het zonnetje laat zich zeker zien vandaag met een heerlijke temperatuur misschien qua gevoel zelfs rond de 26 graden, prima om bijvoorbeeld te wandelen of te  fietsen ( hebben wij te huur).

23 juli is de 204de dag van het jaar, 1989 – Greg LeMond wint de 76ste editie van de Ronde van Frankrijk. De Amerikaanse wielrenner doet dat in de afsluitende tijdrit naar Parijs, waarbij hij zijn Franse collega Laurent Fignon uit de gele trui rijdt. Het verschil bedraagt uiteindelijk slechts acht seconden. 1886 – De eerste auto’s van Gottlieb Daimler komen op de markt. 1903 – Henry Ford verkoopt zijn eerste auto, een tweecilinder Model A die is gemaakt in Detroit. Gebroren 1961 – Woody Harrelson, 1989 Amerikaans filmacteur Daniel Radcliffe bekend als Harry Potter … overleden 2011 – Amy Winehouse (27), Brits jazz- en soulzangeres, sonde/triest uniek geluid. Nederland    1970 – Laagste minimumtemperatuur 6,6 °C

We hebben de grote eer dat Mark Sekrève hier bij ons kampeert, hij heeft voor ons het logo verzonnen de prachtige bordjes bij het sanitaire ontworpen en o,a ook de plattegrond getekend Samen met zijn vrouw Marie-Louise tekenen en schrijven zij hele leuke orginele  kinder- boeken, deze kunt u bij ons bij de receptie aanschaffen kom ze gerust eens inkijken, zeker ook een erg leuk verjaardags cadeau, Mark signeert uw aanschaf  met veel plezier.

Kom gerust langs bij ons woonhuis of spreek ons aan als u iets wilt aangeven, u bent van harte welkom. Heeft u nog geen boekje met algemene informatie, supermarkten etc. het licht voor u klaar op de receptie

0