Messages

Circus kijken op de camping

Geplaatst door:

Circus kijken op de camping

 

Bonjour Campeurs, Vandaag  7 Augustus, Circus kijken op de camping  jjjeeeuuhhh !!!

Eindelijk vanavond is het zover, voor de tweede keer in ons bestaan ( enkele weken geleden was de eerste keer) komt er hier een Circus. Deze ochtend word de circus tent opgebouwd bij de skelterbaan. Bij ons oude kippenhok zullen enkele beesten rond lopen een pony is zeer aaibaar en s ’avonds van 19.00 uur tot ongeveer 20.30 is er een spektakel speciaal en alleen voor alle kampeergasten die hier nu op de camping staan. Wat er allemaal gebeurt blijft een verrassing, de vorige keer kwam er natuurlijk een clown en een evenwicht act en….

De entree is voor baby’s tot een jaar gratis, kinderen 5 euro en volwassenen 10 euro, de kassa is bij de vrachtwagen voor de circus tent, allemaal heeeelll veeelll plezier..

Misschien hoorde u al wat gerommel, dat zou best kunnen, de voorspelling van vandaag is ongeveer tussen 11.00 uur en 17.00 uur wat regen en misschien wat wind en onweer niet ernstig ongeveer 65 km per uur, altijd verstandig om uw lijnen strakker te zetten. De temperatuur schommeld rond de 25 graden, even lekker zo na die hitte toch ?.

Vandaag 9 augustus een feestdag voor een ieder hier in Frankrijk die (Sainte) Amour heet, … en dat hebben we allemaal wel eens nodig, wij zijn in ieder geval reuze blij en vereerd met uw komst, …  maar o.a. ook, Saint Ernié, Saint Firme, martyr, Saint Jean de Salerne, Saint Numidique, Saint Romain, martyr, Saint Secondien, Saint Vérien. 9 augustus is de 221ste dag van het jaar nog 144 dagen tot het einde van het jaar. 1986 – Queen geeft haar laatste concert met Freddie Mercury in Knebworth (Engeland). 48 v.Chr. – Slag bij Pharsalus: Gaius Iulius Caesar verslaat het Romeinse leger van Gnaius Pompeius Magnus maior. Bezoek eens Bibracte een oude keltische romeinse nederzetting

0