4×4 ervaring

Vanwege de Covid situatie en tijdgebrek in het hoogseizoen kunnen wij deze activiteit niet meer aanbieden.

Wilt u eens iets totaal anders doen, dan kunt u een 4×4 ervaring meemaken vanaf onze camping met onze 4×4 Landrover Defender (negen zitplaatsen). En kunnen wij u de prachtige omgeving die Bourgondië te bieden heeft, laten zien.

Er zijn meerdere routes die u een heerlijk gevoel van vrijheid en spanning geven, zo hebben we ook een rit over een riviertje waarbij we een behoorlijk gat moeten overwinnen zie dit filmpje.

Prachtige 4×4 ervaring

De tocht met einddoel de dam bij Lac de Pancierre, is een prachtige 4×4 ervaring waarbij we o.a. door uitgespleten rivierholtes rijden, bospaden ontdekken en keien moeten overwinnen, natuurlijk ontbreekt er geen modderpad. De vergezichten (nog een leuk filmpje met een beetje modder) zijn prachtig bij deze tocht.

Een andere dag gaan we naar het hoogste punt van de Morvan op 900 meter, we zullen riviertjes oversteken en bospaden ontdekken, waarbij u kunt genieten van de uitgestrekte flora en fauna van dit enorm uitgestrekte gebied. Hier heeft nog nooit enige industrie plaatsgevonden en dat levert dan ook prachtige historische beelden op.

Rond het middaguur kunnen we in een plaatselijk restaurant wat gaan eten op eigen kosten, of u kunt ervoor kiezen een picknick mee te nemen. Voor tussendoortjes wordt gezorgd en u kunt eventueel tijdens de pauzes genieten van de rust en natuur of een kleine wandeling maken.

Graag informeren we u verder over de kosten en mogelijkheden van een 4×4 ervaring die wij u kunnen bieden.