Caravanstalling

Wij bieden u caravanstalling op een stuk weiland naast onze camping. Indien u bij ons een kampeerplaats heeft gereserveerd, dan zetten we de caravan alvast voor u op de plaats zodat u direct kunt genieten van uw vakantie. Bij uw vertrek zorgen wij dat uw caravan weer op het weiland komt te staan dus kunt u direct vertrekken zonder nog eerst uw caravan te verplaatsen.

Buiten caravanstalling

Wij bieden buiten caravanstalling aan voor uw caravan, waarbij uw caravan op een afgezet deel staat direct naast de camping in de buitenlucht. Mocht u dat wensen kunnen wij er een door u aangeleverde hoes omheen plaatsen, de ervaring is echter dat het beter is de caravan zo te laten staan en hem in het voorjaar grondig te wassen en eventueel te poetsen.

Caravanstalling in Bourgogne

Bent u op zoek naar een caravanstalling in Bourgogne dan zou onze camping een mogelijkheid zijn om uw caravan te stallen. Neemt u vooraf contact op dan zetten we hem klaar om uw vakantie te vervolgen of we plaatsen hem op een door u uitgekozen kampeerplek op onze natuurcamping. Zo zal u merken dat uw vakatie al veel onspannerder begint

Caravan gewassen en gepoetst

Tegen een kleine vergoeding kunnen wij uw caravan bovendien wassen en poetsen voor uw aankomst dan wel uw banden van de juiste spanning voorzien. Geef dit ruim voor uw lomst aan zodat wij dit kunnen inplannen.

Een fijne vakantie waarbij uw caravan al gereed staat

Op deze manier hoeft u alleen uw benodigde spullen in uw auto te pakken en komt u op uw vakantie adres minder vermoeid aan, bovendien zijn de tol kosten lager en bent u sneller op uw bestemming, we wensen u zeker een hartelijk welkom op onze natuurcamping. 

Heeft u verder nog vragen of verzoeken dan kunt u deze stellen via ons contactformulier.

 

OmschrijvingPrijs
Caravanstalling€ 25/maand
Wassen, Poetsen, banden op spanningPrijs in overleg