Faciliteiten

Om het u zo aangenaam mogelijk te maken bieden we u graag diverse services aan en zijn er verschillende voorzieningen aanwezig.

Zo kunt elke ochtend genieten van vers brood, is het wassen met de hand niet nodig en kunt u met het gratis WIFI contact houden met de buitenwereld. En om alles lekker koel te houden kunt u gratis uw koelelementen in de diepvries deponeren.

Voor het opladen van uw telefoon of andere apparaten kunt u terecht bij de receptie, hiervoor vragen wij 0.50 € per apparaat per keer.

Een fiets huren ook voor de kinderen behoort tot de mogelijkheden.

Voor kinderen zijn er legio mogelijkheden en alles is Gratis, zo zijn er zandbakken,een wipwap,speelkasteel, trampoline maar ook een heus skelter terrein waar uw kinderen maar ook u gratis kunnen skelteren.

Even lekker ontspannen, zo moet vakantie zijn. Om u een relaxte vakantie te bezorgen hebben wij voor u een tent compleet ingericht, klaar staan. U hoeft enkel uw koffer in de tent neer te zetten en de rest is geregeld. Dus bij uw aankomst kunt u meteen beginnen met genieten.

Naast het gemak zijn de prijzen betaalbaar, dus voor mensen die aan een bepaald budget gebonden zijn is er ook een mogelijkheid voor een heerlijke vakantie. Uitgebreide informatie kunnen wij u geven via de mail, stuur gerust uw vragen via ons contact formulier  direct reserveren kan natuurlijk ook geef u maar aan in welke periode u graag wilt komen.