Sanitair

Het sanitaire gebouw op onze camping dateerd al uit de 17 de eeuw en wij hebben deze in de loop der jaren compleet omgebouwd tot een prachtig en unieke sanitaire voorziening met de eerste behoeftes. Het bied zelfs een ruimte speciaal voor gehandicapten, deze is voorzien van een douche, wastafel en toilet en is eveneens te gebruiken als gezinsruimte. Onze camping hier in Frankrijk is geschikt voor gehandicapten.

Totaal heeft u het gemak van vier warme douches en een speciale buitendouche waar u zich even kunt afspoelen. Er is een speciale ruimte voor gehandicapten waarin zich een douche een toilet en een wastafel bevind, allen inclusief beugels, deze ruimte mag ook gebruikt als familie badkamer.

Voor de allerkleinste is er een speciale baby ruimte met babybad douche kop en wastafel met spiegel. Om u zo even te wassen zijn er totaal zeven wastafels ( drie  daarvan zijn afsluitbaar een bij de nieuwe toiletgroep een andere  eveneens geschikt als babyruimte ( of ruimte om u te scheren) en de andere voor gehandicapten ) plus de buiten afwasplekken waar spiegels hangen die eveneens geschikt zijn om zich bijvoorbeeld even nat te scheren of de tanden te poetsen. Het water is hier overigens drinkwater en voor het vullen van uw drinkwaterbidons is een apparte kraan.

Voor de hoge noot zijn er zeven toiletten en speciaal voor de heren zijn er twee urinoirs welke zich afgescheiden bevindt naast de stortbak voor het legen van uw toilet of potte pottie, zie hieronder verdere uitleg.

Voor het legen van uw toiletreservoir is er een speciale spoelbak , let op!!, wij hebben een septic tank en verzoeken u alleen natuurlijke producten te gebruiken voor uw toilet, een goed alternatief is azijn of groene zeep, wij danken u hartelijk voor uw medewerking hierin zodat het natuurlijke afbreeksysteem niet in de war raakt.

Voor de afwas is er een overdekte wasgelegenheid met twee afwasplaatsen en in de directe buitenlucht zijn er eveneens twee afwasplaatsen.

In en om het gebouw is ook meer dan voldoende gelegenheid om rustig te zitten, te picknicken, internetten en te ontspannen. Bij de receptie aan de voorkant van het oude sanitaire gebouwtje is de receptie waar u zich kunt in en uitschrijven, maar waar u ook s’morgens lekker vers brood kunt bestellen of s’middags een lekker ijsje kunt kopen of een heerlijk Bourgondische wijn of koude frisdranken, ook hebben wij een kleine epiceri waar u wat levensmiddelen kunnen komen.

Achter de receptie is een overkapping waar een bank met stoelen staat en een eettafel, hier vind u bovendien alle toeristische informatie en tevens tijdschriften en boeken voor jong en oud die kampeerders achterlaten dan wel omruilen. Ook vind u hier een diepvries waar u gratis uw koelelementen mag plaatsen en ruilen.