Berichten

Circus bezoeken in Frankrijk

Geplaatst door:

Circus bezoeken in Frankrijk

 

Een circus bezoeken in Frankrijk is altijd een geweldig spectakel voor de kinderen. Vandaag hebben we een fantastisch dag, we hebben er zijn in, elke dag trouwens, eerst vanavond om ongeveer 19.00 uur anderhalf uur kijken naar een circus act met vast wel clowns en dieren, het word een grote verrassing maar zeker de moeite waard. Het is voor de eerste keer in ons bestaan dat er hier speciaal voor jullie onze gasten een circus tent word opgebouw, spannend hoor.

Zeer bijzonder en zelfs een natuur spectakel is dat er vanavond de langste maans verduisering van deze eeuw zal plaats vinden, wow, vanaf 21.30 begint deze bijzonder mooie ervaring voor ons allen, wat een geluk dat we dat mogen zien, zover we kunnen kijken op de weerberichten blijft het vanavond helder misschien eventjes volgens een site licht sluier bewolking maar er is tijd genoeg om ervan te genieten en plaatjes te schieten en film opnames te maken. Mocht u een prachtige foto hebben gemaakt met de camping erop we zien hem graag. Overigens heeft u foto’s en folders  van uw uitjes ? die vinden we ook leuk voor ons verhaal en uw medekampeerders. Merci beaucoup.  

Ze liggen en hangen er nog steeds, die heerlijke pruimen onbespoten , pak ze gerust.  

Vandaag zal het wederom lekker warm worden, ongeveer 36 graden, met dus misschien wat sluierbewolking vanavond Meteo France denk dat het gaat regenen, liever nog niet eerst die bloedmaan zien toch. We gaan het merken.

Vandaag 27 juli feestdag voor een ieder hier in Frankrijk die (Sainte) Nathalie heet, maar ook  Saint Aurèle, martyr, Saint Hermippe, Saint Hermocrate, Saint Hermolas, Sainte Juconde, Sainte Lilieuse, Saint Pantalémon, Saint Pantaléon. 27 juli is de 208ste dag van het jaar 1940 – Bugs Bunny maakt zijn entree in de cartoon A Wild Hare 1990 – De laatste Deux Chevaux rolt van de lopende band in de Citroën-fabriek in Portugal.

Het ene feest is nog niet begonnen of het andere word alweer aangkondigd : a.s Zaterdag avond PANNENKOEKENFEEST vanaf een uurtje of 18.00/30 , neem je ouders mee, pannetjes, bordjes, kookgerei, pannenkoekenmix, stoelen. Waar ? denk bij het “kasteel”. Een pannenkoeken feest hoor bij kamperen, dus zijn jullie hier en jullie hebben daar zin in,  nou dan organiseren we dat gewoon samen met jullie, leuk

Een fantastische dag gewenst, groeten Martin et Laura

 

0