Berichten

Giraf signeert

Geplaatst door:

Giraf signeert

Zoals u waarschijnlijk weet  hebben we de grote eer dat Mark Sekrève hier bij ons kampeert, hij heeft voor ons ons logo verzonnen prachtige bordjes bij het sanitaire ontworpen en o,a ook de plattegrond getekend, samen met zijn vrouw Marie-Louise tekenen en schrijven zij hele leuke orginele  kinder- boeken, Bij de receptie hebben we meerdere kinderboeken van hen liggen. Mark is zeker bereidt uw aangeschafte boek te signeren daarom zal hij vandaag tussen 16.30 uur en 17.30 voor de receptie zitten om voor u in uw boek een mooie tekening en persoonlijk woordje te zetten.

Zie ook hun website www.girafenvriendjes.nl

 

Het word vandaag een prachtige zonnige dag waarbij de temperaturen op gaan lopen tegen en qua gevoel zelfs over dertig graden, super mooie dag om te gaan zwemmen in de vele meertjes hier in de omgeving of aan het gemaakte strant in Nevers of in een lekker buitenbad, of te fietsen ( die wij hier verhuren) misschien leuk om te gaan kano varen op de Loire ?

 

Vandaag is Nico jarig hij word negen (9) jaar  hieperde piep HOERAAAA graag deelt hij iets lekkers uit aan de mededeelnemers van het potje voetbal vanavond, lang zal ie leven in de Gl….

0