Berichten

Gratis skelteren op camping Vue du Lac

Geplaatst door:

Gratis skelteren op camping Vue du Lac

 

Sinds 2015 hebben we hier een super gave skelterbaan en kunt u gratis skelteren op onze natuur camping Vue du Lac.

Er word heerlijk geskelterd op de crossbaan, deze hebben we drie jaar geleden aangelegd en dit jaar nog iets groter gemaakt met een extra heuveltje waarbij je zeer scherp door de bocht moet om hem te halen, sensatie alom. Ook met de steps voor klein en groot is het een waar genot om er een rondje te rijden. Misschien eens een idee om er een wedstrijdje te houden, b.v twee equipes die elkaar afwisselen elk twee rondjes, wel dan de baan even goed vrijhouden en natuurlijk niet botsen alstublieft, wees voorzichtig. Ook zou je van skelter kunnen wisselen in de pit straat ( parkeerplaats helemaal recht boven aan ), word het nog echter. Heel veel plezier gewenst en na het spelen kun je weer netjes parkeren.

Vandaag word het weer een paar graden koeler dan eergisteren, zo rond de 34 graden, ongeveer de temperatuur die wij hier wel vaker rond deze periode hebben, misschien ietsje lager. Het word weer een heldere dag met een klein briesje en vanavond zullen de sterren weer goed te zien zijn. Voor verkoeling zou je ook eens naar de grotere supermarkten kunnen die zijn vandaag zondag zelfs open tot 12.30 b.v de Carrefour Market Yzeure bij Moulins een hele grote. Moulins is zelf ook een leuke stad om te bezoeken.

is het een paar graden koeler dan gisteren, tjonge wat was het heet, ook vandaag zal het kwik weer behoorlijk stijgen zo rond de 34 graden en waarschijnlijk met een klein briesje Kijk eens bij onze info over zwemmogelijkheden, Lac de Setton is misschien ook een leuk idee, ietsje verder weg maar een prachtig meer in de Morvan, met veel schaduw.

Vandaag 5 augustus feestdag voor een ieder hier in Frankrijk die (Sainte) Abel heet, wie kent hem niet ? maar ook, les Saint Cantidien, Saint Cassien, Saint Domitien, évêque, Saint Frion, Saint Leudomir ou Ludmier, Saint Memmie ou Menge, Saint Narcisse, Sainte Nonne, Saint Pâris, Saint Sobel, Saint Venans, Saint Yon. 5 augustus is de 217de dag van het jaar 1928 – De eerste marathon van Amsterdam wordt gelopen als onderdeel van de Olympische Zomerspelen 1928. 1969 – De Mariner 7 ruimtesonde bereikt de planeet Mars.

 

0