Berichten

Kamperen in het Laagseizoen

Geplaatst door:

Kamperen in het laagseizoen

 

Bonjour Campeur, Vandaag 4 September

Sinds afgelopen 1 September is het laagseizoen begonnen en kunt u hier kamperen voor een gereduceerd tarief, bijvoorbeeld voor twee personen inclusief electra voor slecht 15,95 en inclusief belastingen zegt het voort zegt het voort via Facebook of ander media, dank u wel !!

Het is vandaag een heerlijk dag om iets te ondernemen, niet te warm en niet te koud, de temperatuur zal maximaal 27 graden worden afhankelijk of dan het zonnetje doorbreekt denk ik, de meeste webnsite houden het droog en een enkeling voorspelt na 18,00 ur wat nattigheid, vinden wij niet erg het is zo droog, geniet van deze mooi dag

Net als aangegeven op onze pagina dagelijkse activiteiten, hier een foto van een prachtige luchtballon ook voor u mogelijk om eens de prachtige natuur van boven af te zien in informeert u eens via 0386 684600 er word gevlogen vanuit Nevers zover wij weten, wie weet kunt u eens gezamelijk zo’n vlucht meemaken, leuk samen en natuurlijk goedkoper, we horen het graag als u dit heeft ondernomen, of dat wij u hiermee kunnen helpen, veel plezier.

Nog 118 dagen tot het einde van het jaar, maar zover is het nog niet we hebben nog steeds vakantie, 1781 – Los Angeles wordt gesticht. 2000 – De AEX-index bereikt het hoogste punt ooit: 1546,03 (gulden-)punten, veel gewonnen maar daarna erg veel verloren ( klink dat bekend ??) 1971 – Zwemmer Mark Spitz uit de Verenigde Staten brengt in Leipzig het wereldrecord op de 200 meter vrije slag op 1.54,2 prachtige prestatie, kunt u niet zwemmen maak zwembewegingen en kloop ober de bodem van het meer, niemand die het ziet helaas overleden 2006 – Steve Irwin (44), Australisch dierenkenner, dierentuinhouder, natuurbeschermer, documentairemaker en televisiepresentator trachis en wat een prachtige persoonlijkheid.

 

Kom gerust langs bij ons woonhuis of spreek ons aan als u iets wilt aangeven u bent van harte welkom. Wilt u de douches en toilettten schoon achter laten, zo blijft het voor ons allemaal schoon. Na het zwemmen in het meertje gaarne bij de buitendouche afdouchen

En fijne dag gewenst Laura et Martin

0