Berichten

Kampvuur op camping VueduLac

Geplaatst door:

Kampvuur op camping VueduLac

 

Wat was het gisteren een groooott succes wat een bijzonder feest tijdens het kampvuur op camping VueduLac … het eerste marsmallowfeest, zo leuk om u maar natuurlijk vooral de kinderen zo te zien genieten.

 

Waarschijnlijk als jullie dit lezen zijn er al de eerste voorbereidingen bezig voor de spuurtocht, of jullie hebben er al van genoten. Heeeel veeeel plezier gewenst.

Ook vandaag word het wederom een prachtige dag, het zonnetje gaat heerlijk schijnen en het kwik zal oplopen tot bijna de dertig graden in de zon, een dag om misschien eens de cascade, waterval van Dragne te bezoeken of misschien wel om te gaan surfen op een van de grotere meren.

 

7 augustus is de 219de dag van het jaar 1997….. Gisteravond heeft het Nederlandse voetbal elftal de EK finale gewonnen van Denemarken met 4-2 geweldig, De AEX sluit voor het eerst boven de duizend (gulden-)punten (in euro’s: 453,78 punten). Hoever staat hij nu eigenlijk ?? 1988 – De Amerikaanse Lynne Cox zwemt zonder beschermende kleding de Beringstraat tussen Alaska en Rusland over. Geboren 317 – Constantius II, zoon van Constantijn de Grote en keizer van Rome (overleden 361), morgen is Martin jarig, natuurlijk mogen de kinderen dan wat snoep komen halen, … morgen meer hierover.

 

Wij hebben prachtige orginele kinderboeken liggen bij ons op de receptie, zij zijn getekend door Mark Sekrève die hier zelfs momenteel bij ons kampeert met zijn vijf kinderen, hij heeft voor ons o.a het logo verzonnen prachtige bordjes bij het sanitaire ontworpen deze kinderboeken kunt u bij ons bij de receptie aanschaffen, kom ze gerust eens inkijken. Ook de nieuwe stickers op de vuilnisbakken heeft Mark ontworpen. Voor de kinderen ligt er een kleurplaat klaar.

0