Berichten

Nieuw sanitaire camping VueduLac

Geplaatst door:

Nieuw sanitaire camping VueduLac,

 

Beste kampeerders, vannacht om omstreeks twee uur was er de feestelijke opening van het nieuwe sanitaire, de nieuwe toiletten, zitten heerlijk !!! . Wilt u ze ook eens gebruiken ? dat kan vanaf nu, om even wegwijs te maken, rechts achter de bredere deur zit een wastafel, daarna volgen drie toiletten ( de eerste is iets lager geplaats voor de kinderen, echter die deur moeten we nog even aanpassen, hij klemt nog dus sla hem nog even over). Bij de twee wastafels zitten stopcontacten voor b.v het scheren. Bij deze willen wij graag Marten,Frans,Ed,RickPaul,Harm,Robert en Serge hartelijke danken voor jullie hulp om dit te realiseren, het is fantastisch mooi geworden, wat moeten we toch zonder jullie, echt top !!!

 

Vandaag is het een prima dag om iets te ondernemen, het weer laat het een beetje afweten, vele voorspellingen zijn er met meerdere uitslagen, wat het precies word is een verrassing maar hou rekening met regen achtig weer misschien onweer en het zou kunnen gaan waaien dus zet uw lijnen strakker en laat niets rondslingeren.

 

30 juli is de 211de dag van het jaar,  1956 – President Eisenhower tekent een resolutie waarmee In God We Trust het motto van de Verenigde Staten wordt. 1966 – Engeland wint de wereldtitel door West-Duitsland in de finale van het WK voetbal met 4-2 te verslaan, 1898 – De arts John Harvey Kellogg ontdekt bij toeval de cornflake. 2003 – De laatste Volkswagen Kever, in de jaren dertig ontworpen door Ferdinand Porsche, rolt in Mexico van de band. Geboren 1958 – Kate Bush, Brits zangeres prachtig uniek geluid, 2002 – Hoogste maximumtemperatuur 33,3 °C nee vandaag niet.

0